webáruház

ismertek webáruház plugint wp-hez? vagy (talán nem rugdos meg a lap szerkesztője:) ) önálló kiimondott webáruházas cms-t?

válaszokat előre is kösz…

http://www.instinct.co.nz/ wp-shopping cart a legjobb mi kaphatókülön a quickcart amit javasolni tudok

Nemrég töltöttem le, még nem próbáltam ki: http://www.briggs.net.nz/log/projects/yak-for-wordpress

illetve itt: http://wp-plugins.net/plugin/yak/

ha esetleg kipróbálnád, írj egy pár sort róla.

Ja , és ha egyszerű, gyors kis webshop kell: http://opensolution.org/ oldalon a Quick Cart -ot tudom ajánlani. Vannak jobbak, nagyobb tudásúak, sőt profi webáruházak is, de egy ilyen nekem már több mint egy éve szépen dolgozik, pillanatok alatt testre lehet szabni.

Bocs az off-ért.

belinkelnéd az oldalad, hogy lássam nálad hogy üzemel? köszi

garotter: ez a quickcart jónak tűnik, köszi.

Bár nem tartozik a wp témakörébe: www.avani.hu

én kipróbáltam már a wp shoppingcart-ot , de nekem egyelöre kevés. a free version egyrészt még butácska ahhoz hogy minden igényt kielégítsen, a nem free version sem tudja azt amire nagyáltalánosságban nekem szükségem van. amúgy nagyon jól megírt stuff és alapdolgokra tökéletes. pont most kell újra nekiállnom felinstallálnom és bekonfigolnom egyet. kíváncsian várom hogy a már közben megjelent frissítések mit tartalmaznak!

Ez így igaz, mint fentebb írtam egyszerű kis shop motor, de a belinkelt oldalon teljesen megfelel a céloknak, és hibátlanul működik. Komolyabb e-commerce célokra alkalmatlan, de nem is erre írták a készítői.

Ha az új verzióval kapcsolatos tapasztalataidat megosztanád, megköszönöm.

Sziasztok!megnéztem mind 3 topicot itt a magyar fórumon, ami ezzel foglalkozik, meg nézegettem a külföldieket is. Teccik ez az e-commerce plugin, amit ajánlotok, fel is tettem, ki is próbálgattam, de ennyire öszetettre igazából nekem nincs szükségem. Pl. egyáltalán nem kell hogy legyen online fizetési lehetőség.Amire nekem szükségem lenne, hátha tud valaki ilyen pligint, az inkább egy csoportos megrendelés, vagy ajánlatkérés.


  • felviszem a termékeket
  • látogató beikszeli ami kellenne neki, és megadja hogy hány db kell. aztán megadja a nevét címét, elérhetőségeit, majd klikk az elküld gombra, és e-mailben beérkezik hozzám.    Ez nem online shop, annál sokkal butább egyszerű valami. De mi? Hogy keressem, vagy hol találom? Tipp?    köszönöm!