Web katalógus létrehozása

Sziasztok,

Web katalógust szeretnék létrehozni amelybe csak weboldalakat lehetne regisztrálni, tehát egy web directory-ra gondolok.

Három lehetőséget kellene biztosítania ennek a katalógusnak: szabad link regisztrációt, back-link alapú link regisztrációt és fizetős regisztrációt.

Remélem tud nekem segíteni valaki mert én sajnos nem találok olyan megoldást amely mind a három szempontnak megfelelne.

Szerintem egyszerűen contact form bővítménnyel kérd be a beküldés adatait és ott egy legördülővel ki lehet választani, hogy sima, backlinkes vagy fizetős. Ennyi infóból elsőre ezt mondanám.

Szia,

Köszi a választ, én is gondoltam már erre, de én valami olyan bővítményre gondoltam amely a beküldést és megoldja és nem kell még egy külön formot használnom hozzá.

A beküldést minden katalóguson így intézik. Az űrlapokat töltik ki és az alapján teszed fel az anyagot. Ha azt akarod, hogy egyből berakja az oldalra, szvsz annak semmi értelme, mert ha rossz a beküldés, még külön törölheted, ha pedig mailben kapod az oldaladtól, akkor meg csak szelektálnod kell, főleg ha fizetős, akkor érdekes a dolog. Ámbár te tudod mit akarsz, csak szerintem így elég logikus.

Gforms amivel megoldható, hogy űrlapot kitöltve post legyen, aminél eldöntheted, hogy látható legyen vagy ellenőrzésre várjon.

Azonban a TDO miniforms -al is megoldható, az még ingyenes is.

Az azonnali elfogadást pedig mindenféleképpen felejtsd el. Mindig ellenőrizni kell és foglalkozni vele.

Sziasztok,

Köszönöm a tanácsokat!Szerintem is jobb lesz ellenőrizni, mielőtt felkerül valami az oldalra.