az alábbi hibák elhárítva (a css elkezdtem tanulni, és egyből sikerült ezeket a hibákat elhárítanom):
Quote:
-- nem tetszik a "Ãrta: weart Ekkor: május 17th, 2009 Ide: Blog, Egyéb" csíknyi háttere, szerintem totál felesleges.
- a linkek alapkéke nagyon elüt a lap színvilágától.
- alul az a sok statisztikabanner csúnya mint a rosseb.
arra viszont a css segítségével sem sikerült rájönnöm hogy miért csúszik össze s pagevavi, frissítettem a verziót is, alap css-ét meghagytam van ami másik sablonnal jól müködik.
elsőre kiszúrtam, hogy az eredeti fejléc képet hol módosítottad, annyira kítűnik.
nem tetszik a “Ãrta: weart Ekkor: május 17th, 2009 Ide: Blog, Egyéb” csíknyi háttere, szerintem totál felesleges.
a linkek alapkéke nagyon elüt a lap színvilágától.
balou jól mondja, a lapozás az alapbeállításokkal tényleg szerencsésebb megoldás. az hogy összecsúszik azért van, mert be kell állítani. bizony, a css-t ezért találták ki!
alul az a sok statisztikabanner csúnya mint a rosseb.
weblaboron van egy jó kis leírás az alapoktól kezdve. A css-t onnan kezd el. Csinálj sima html oldalakat magadnak próbaképpen ahol gyakorlod css tudásod. Amikor leülsz és nem kell nézelődni mi mire van hanem csak írod a dolgokat mint a gép akkor megtanultad valamennyire a css-et. Minidig lesznek új dolgok azért írom hogy valamennyire. Nem egy bonyolult dolog, sőt… nagyon is egyszerű.
Keresd meg szerintem az oldalad template file-jaiban azt a részt, ahol valami ilyesmi van: majd cseréld ki erre: így magyar dátumozása lesz,nem th-s végű…
Ja,és az rss csatorna papírdarab jó pofa…lenne, ha lehetne rá kattintani
köszönöm, alkalmaztam a dátumos trükköt, az rss csatornára hogy rá lehessen kattintan keresem a megoldást mert eg big image a header és nemtudommég hogyan lehet hivatkozni egy részére, de majdcsak megtalálom a megoldást