Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect.

Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/florimoe/upzone.hu/html/wp-content/themes/ken/framework/php/ReduxCore/languages/hu_HU.mo/hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/florimoe:/home/florimoe:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/florimoe/upzone.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 476

Ezt az üzenetet kapom, mikor egy új sablont szeretnék az FTP-n felmásolt témát aktiválni.

Ha a Sablonokon keresztül online szeretnék telepíteni sablont, ez az üzenet jön:

Telepítőcsomag letöltése: https://downloads.wordpress.org/theme/skt-white.1.6.0.zip

Warning: touch(): Unable to create file /skt-white.1.6.0.tmp because Permission denied in /chroot/home/florimoe/upzone.hu/html/wp-admin/includes/file.php on line 164 Warning: unlink(/skt-white.1.6.0.tmp): No such file or directory in /chroot/home/florimoe/upzone.hu/html/wp-admin/includes/file.php on line 464
Sikertelen letöltés. A fájl fogadására megjelölt célkönyvtár nem létezik, vagy nem írható.

Hol keressem a megoldást? Google-n kerestem, és beírtam pár extra sort a config.php-ba, nem sok sikerrel… :(

A szerverbeállításokban. A tmp könyvtár létezésére / írhatóságára panaszkodik.

Köszi a választ!!! És ezt hogyan tudom kijavítani? Szolgáltatónak kell írnom, igaz? Egy sima FTP ide már nem lesz elég… ?

Igaz. :wink: