W3 Total Cache kiirtása

Szeretnék segítséget kérni. Telepítettem egy W3 Total Cache bővítményt, hogy gyorsítsam az épülőben levő oldalt, de csak lassította, nyilván nem jól állítottam be. Mindegy, a lényeg, hogy töröltem, még a Histry-ban is töröltem mindent, de néhol mégis bent maradt. Emiatt nem működik például a Media Library. Ezt a hibaüzenetet kapom folyamatosan felül:

W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/polgariradikalis/public_html/wp-content/advanced-cache.php.W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove/home/polgariradikalis/public_html/wp-content/db.php.W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove /home/polgariradikalis/public_html/wp-content/object-cache.php.

Fogalmam sincs, ezt hogyan kell kiirtani. Amatőr vagyok, a programozó nyelv nekem kínai, ezért ha lehet, magyarul legyetek kedvesek segíteni. Előre is hálásan köszönöm.

Ftp-n törlöd a hibaüzenetben szereplő php fájlokat. (Egyébként ezt is mondja, hogy töröld.)

Kedves Andrea, köszönöm, most már csak meg kell tudnom, hol találom az FTP-t, ahol törölhtem a php fajlokat. Nagyon koszi.

Hogy telepítetted a WP-t? Szolgáltatód nem adott FTP hozzáférést?