Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Vizuális szerkesztő? Kinek kell az? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Vizuális szerkesztő? Kinek kell az?]
Még nem próbáltam ki, de nagyon hasznos, amit írtál, köszi!
Jé, mintha az én quicktags.js fájlomat látnám viszont. Híres vagyok!
Látod látod
Így van. A bejegyzést az általad készített quictags.js fájl inspirálta.
Igen bátyám, Te voltál talán az első, aki lefordította először a WP-t magyarra, és Neked köszönhetően kedtem el én is blogolni. Igazán hálás vagyok érte!
Toljuk együtt a WP szekeret!
Én húzom, ti toljátok !
Király vagy Pica, hoz közzé tetted ezt az infót! Meg Attila is aki, ezek szerint az elindító volt…
Hiába no! Ez az igazi tevőleges közösségi segítségnyújtás! Grat nektek! Tényleg tesók vagytok?
A “hoz” az “hogy” akart lenni… Ez már nem az első ilyen hasznos infó, amivel segítetek…
Tök jó lett, azért ezt már le kellett írni valakinek!
Ha egy számlálót szeretnék elhelyezni az oldalon,
“…a kiváló WordPress motor hajtja
Bejegyzések (RSS) és Hozzászólások (RSS).”" szöveg mellé melyik fájlban kell beleilleszteni a kívánt kódsort?
előre is köszi
Láblécbe tedd. footer.php
koszi a gyors segit
szisztok! ne haragudjatok, de hogy is működik ez, mert megnyitottama fájlt, de nekem nagyon kusza, még a smilye-k billentyűkombináciúira se jöttem még rá… valaki tudna segíteni?
Mindenn jót! üdv.: hsr
A felső kép csak egy példa. A smilye-kat külön kell beszúrni. Vagy mire gondolsz?
szia, hát példához hsaonlót szeretnék csinálni… a smily-kkel az a gond h párra már rájöttem h jön elő, de még mindre, nem, msnhez vagyok szokva és nem mind úgy jön :d
:s stb…
gombok meg nekem a fájlban nagyon kuszák, igazából nem látom a sorokat, bár lehet hogy a felbontásom miatt (1024*768) nekem nagy zagyvalék az egész. Nem értem h működnek a gombok, h állnak össze
edButtons[edButtons.length] =
new edButton(‘ed_strong’
,‘vastag’
,’’
,’’
,‘b’
);
Ez egy gomb. A 3. sor a gomb neve. A 4. és 5. a bevezető s lezáró tag. 6. gyorsbillyentyű.
quicktags.js fájl legelején kell keresni, kb 2. oldaltól vannak a gombok.
kezdenek körvonalatódni a dolgok, köszönöm!
akkor ‘…’ … helyére beírt dolgot egszerűen beírja és html kódként működik ha mindent jól gondolok…
smily-k gyorsbillentyűit lehet valahogy változtatni? (hogy olyan msn-es legyen… tudom! de már úgy megszoktam…( smilye nél egyszerűen a gyorsbillenytűt dobja be a kódba? ha a gombra kattintok?
Lenne még egy kérdésem:$ ha awidget csomagot telepítem (wordpress.org-ról valahonnan) a comments.php hibát generál, nem lehet kommenteket olvasni/írni (legalábbis nálam) letöltöttem pár plugint de mivel így hibásan működik ki kellett vegyem a widget használatot, hogy és hol kell a pluginolra hivatkozni, hogya menüsorből el tudjam érni? fgalery-nél azt se tudom hogy melyik php fájlt kell meghívi
köszönöm az eddigi, (meg az ez utáni) sehgítséget/türelmet!
Jól gondolod. Próbáld ki.
Smily-k gyorsbillentyűit a wp-includes/vars.php-ben tudod szerkeszteni. És igen. A kódot dobja be ha a gombra kattintasz.
A widgetek nálam működtek régebben, de aztán nem használtam, mert kevés volt a kompatibilis plugin. De ha dobsz linket, talán tudok segíteni.
http://dboty.extra.hu/wordpress/?p=5#comments
Fatal error jön ki, pedig ehhez elvileg nem is nyúltam hozzá, persze lehet h én rontottam el valamit
ha function.php-t (asszem így hívják) visszacseréelm az eredetire akkor jó lesz, de nem lesz widget…
És mi is van pontosan abban a comments.php-ben a 23. sorban?
Mert widgetnek nem szabadna akdnia a kommentekkel. Hiszen a wordpress blog betöltődési sorrendje:
Főoldalon:
- header.php
- index.php
- sidebar.php
- footer.php.
Bejegyzés oldalán:
- header.php
- single.php
- comments.php
- sidebar.php
- footer.php
Ha a comment.php-ben van a hiba el sem jut a sidebar widgetéig.