Vízuális szerkesztő javítása

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Vízuális szerkesztő javítása című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Vízuális szerkesztő javítása]

Köszi, így már működik ez is :slight_smile:

Szuper!! Igazából már 2 helyen találkoztam ezzel a problémával és ma jutott eszembe, hogy esetleg másoknál is ez lehetett a hiba.

Az zavart össze, hogy külföldi fórumokon JavaScript hibákról írnak. És arra jött is egy javítás :slight_smile:

köszönöm! :slight_smile: csak jobb ez, mint pluginnal :slight_smile:

egyébként jól eldugták :S a profilnak szinte feléje se néztem, a megszokott helyen kerestem a visualt ki-bekapcsoló részt.

még egyszer köszönöm!

sőt! most olvasom, van egy húsvéti tojás a 2.1 visual szerkesztőjében! :slight_smile:

ff alatt alt shift v, ie alatt alt v -t nyomva a visual alatt, megjelenik egy plusz menüsor a szerkesztőben, amiben többek között lehet végre betűszínt állítani! :slight_smile:

Nálam ég mindig nem jó.
extra.hu-n

[quote comment=“265”]sőt! most olvasom, van egy húsvéti tojás a 2.1 visual szerkesztőjében! :slight_smile:

ff alatt alt shift v, ie alatt alt v -t nyomva a visual alatt, megjelenik egy plusz menüsor a szerkesztőben, amiben többek között lehet végre betűszínt állítani! :)[/quote]

Ez nálam bejött: ATW-n, WP 2.1-en és Mozilla 2-őn.
És én plugint akartam ezért felrakni.

Arról esetleg tudtok valamit, hogy a kommentekhez hogy lehet valami hasonlót feltenni?

eMeM: nem tudom, hogy az extra csinálja-e, de vedd ki a jelölőnégyzetből a pipát… én is extrán vagyok és ez segített :slight_smile:

Használj quicktageket!

sziasztok, ennyire nem vagyok hülye, próbáltam már, de nem jó!(bepipálás után még az alap szerkesztő sem jön be)

Extrásoknak akkor jó, ha nincs bejelölve a pipa…
És én már elkezdtem plugint keresni. &

[quote post=“119”]sőt! most olvasom, van egy húsvéti tojás a 2.1 visual szerkesztőjében! :slight_smile:

ff alatt alt shift v, ie alatt alt v -t nyomva a visual alatt, megjelenik egy plusz menüsor a szerkesztőben, amiben többek között lehet végre betűszínt állítani! :)[/quote]

na ezt hiányoltamnagyon! eddig láma módon wordben, vagy másutt színeztem, esetleg a kódban írtam át. :slight_smile:

ezt be lehet valahogy állandóra kapcsolni? hogy ne kelljen folyton ezt a billentyűkombót nyomogatni…

sajnos úgy tűnik nem lehet állandóra kapcsolni.

beraktam kedvencnek a parancsot, amit lefuttat, így FF alatt a könyvjelzők eszköztárban már csak egy gombnyomás az egész. ez a parancs az, ki- és bekapcsolja kattintásonként a plusz eszköztárat:

javascript:tinyMCE.execInstanceCommand(‘mce_editor_0’,‘wpAdv’);

hát igen, de ilyenkor csak a tages verzió marad. Kell a Word like dolog, mert nem nekem lesz a blog, és a képkezelés is jobb ha rendesen megy a szerkesztő (feltöltés/egy katt és már be is van illesztve a miniatűr linkelve a nagyméretűre)

akkor használd ezt a plugint:

http://mudbomb.com/archives/2005/02/02/wysiwyg-plugin-for-wordpress/

[quote comment=“277”]akkor használd ezt a plugint:

http://mudbomb.com/archives/2005/02/02/wysiwyg-plugin-for-wordpress/[/quote]
igen, ezt tettem be, de a képkezelést ez sem könnyíti meg nekik :frowning:

egyébként mindenféle billentyűkombók helyett, szerintem töltsétek le a full verziós tinymce-t és rakjátok fel, az testreszabható…meghát ott már elég komoly a wysiwyg gombcsokor…btw, extrán még nekem sem megy, csak a tag-es…

nos…mindenféle hátkíj trükközések helyett, ha ragaszkodtok, teljesen ingyérbe le lehet tölteni a tinymce teljes verzióját (meg lájtot is), és telepítsétek azt, szabjátok testre (testbe, nem? akkor vérzik:D)…egyébként mindenféle bindzsiszkedés ide vagy oda, extrán még nekem sem sikerült életet csiholnom belé…

Ezzel már próbálkoztam, de ott buktam el, hogy sajnos nem tudom hogy hivatkozzak rá a megfelelő helyen (CommentQT pluginnal, de a leírásban nem volt sajna benne). Tudnál segíteni?
Köszi