Vizuális szerkesztő 2.1 és Pluginok 2.1

Sziasztok!

Ma feltelepítettem az új verziót, és nekem sem működött sok dolog úgy mint vártam. Leszedtem a javított tiny_mce_gzip.zip fájlt, fel is raktam, de sajnos még mindig nem jó a vizuális szövegszerkesztőm sem. Próbáltam plugint is keresni hozzá, de sajnos az általam leszedettek közül egyik sem segített a gondomban. Ugyanez igaz a régi verzióm legtöbb pluginjára, köztük a YouTube-os/Google-s pluginokra is.

A kéréseim/kérdéseim:

1. Mikorra várható, hogy lesz olyan valami, amitől működni fog a szövegszerkesztő a 2.1-es verzióban? Esetleg tudtok valamit plugint amitől ugyanolyan jól érezném magam, mintha működne?

2. Kellene valami olyan plugin, amivel tudok YouTube-os videókat berakni. Régen ez (vipers-video-quicktags) a szövegszerkesztőben jelent meg. Mielőtt bárki megkérdezné… Igen. Be van kapcsolva. :slight_smile:

Köszönettel.

Ottó

Na az van, hogy a Pluginom már műkszik, de csak a legújabb verzió (amit amúgy innen lehet leszedni), de sajnos az sem úgy ahogy kellene neki, hanem csak ha bemásolom a YouTube-on található <object width kezdetű cuccot a bejegyzésbe. Eddig erre nem volt szükség és valszeg most sem lenne, ha működne a szövegszerkesztő, de nem működik. Pluginkérdés tehát kilőve. Marad a másik. Szövegszerkesztő? :slight_smile: Köszi.

Videós pluginhez ajánlom a “bétateszter kerestetik” topikban megjelöltet.

Eddig mindenkinél működött :slight_smile:

Hétvégén remélem lesz időm és írok egy részletesebb leírást hozzá. A plugin működik a magyar videómegosztókkal és a nagyobb külföldiekkel.

A vízuális szerkesztőt én is körbejártam. Ezt az egy javítást találtam a WP fejlesztői változatában. holnap még rákkukantok.

Ottó, saját/bérelt szerveren fut a wp, vagy ingyenesen (netán extrán - ott ugyanis nem fog működni az új szerkesztő…)?

Szia!

Az extrán fut. A nem fog működni azt jelenti, hogy a közeljövőben? Vagy, hogy egyáltalán nem fog? Mert ez utóbbi esetben már górom is vissza a 2.0 -át.

Nem tudlak bíztatni, mert kipróbáltuk a legfrissebb javításokat is, de nem volt rá hatással… Nem tudom, mi lehet a gond.

Szerintem nem érdemes visszatérni a 2.0 sorozathoz.

A neten rengeteg támadó kód van már hozzá

Ok, fent hagyom. Közelítsük meg máshonnan a problémámat. Tudtok esetleg valami olyan 2.1 -es plugint, vagy esetleg egy külső szövegszerkesztő programot (ctrl c/ctrl v) amivel elérem ugyanazt az eredményt, mintha működne a cucc? A word és társai erre alkalmatlanok.

Van 1 müködő plugin, ami az extrá-n is jó! WYSI-Wordpress.

http://mudbomb.com/archives/2005/02/02/wysiwyg-plugin-for-wordpress/ innen lehet letölteni.

Ciao Otto!

használd ezt http://www.jovelstefan.de/embedded-video/. jobb :smiley:

Python! Igazad volt, tényleg működik, köszönöm. Nagyon frankó. Nagyon boldog vagyok most vele… :slight_smile:

andre! Neked is köszi… Az sem rossz.

Végre megoldódtak a problémáim… :smiley:

Ottó! Ha még nem tudod, ha extrás vagy, és a személyes profilban kikapcsolod a jelölő pipát, akkor lesznek gondok. De ez vhol még le van írva a fórumon. &

'ryzsy wrote:

Ottó! Ha még nem tudod' date=' ha extrás vagy, és a személyes profilban kikapcsolod a jelölő pipát, akkor lesznek gondok. De ez vhol még le van írva a fórumon. &[/quote']

Időközben rájöttem erre is. Én a magam részéről maradok a WYSIWYG editornál. Jó az, nekem bevált.

Hello!

Mivel nagyon kezdő vagyok a WP-ben, ezért kérnék egy kis segítséget.

Windows alá felraktam az XAMPP 1.5.4-et. Tehát ez a localhost.

A WP telepítése simán ment. De a TinyMICE valahogy nem akar megjelenni.

Szóval hogyan kellene feltelepítenem?

Előre is köszönöm!

Phyton wrote:

Van 1 müködő plugin, ami az extrá-n is jó! WYSI-Wordpress.

http://mudbomb.com/archives/2005/02/02/wysiwyg-plugin-for-wordpress/ innen lehet letölteni.

Ez csakis kizárólag a 2.2 -vel működik? 2.3.1 -em van fenn:)

Másik kérdésem,hogy hogy telepítem fel??

Csak felmásolom a fájlokat,és kész?