Vízjelek, és a filesize értéke!

Üdv mindenkinek.

Két problémám van, az egyik az hogy készítettem egy galériát saját fotóimból, de szeretnék vízjeles szöveget, vagy logót tenni rájuk mikor teljes méretben megnyitja őket a látogató. Marekkis Watermark-Plugint nem tudom használni, valami egyszerűbb plugin kellene. Tudtok ilyenről?

A másik problémám, hogy csak 2 Mb-os képeket, vagy videókat tudok feltölteni, Hol tudom ezt megváltoztatni? :frowning:

Please Help!!!

a feltöltést a szolgáltató állítja be, nála érdeklődj.

'charlie wrote:

a feltöltést a szolgáltató állítja be' date=' nála érdeklődj.[/quote']

Ftp-n keresztül engedi a feltöltést, ha feltöltöm az upload könyvtárba akkor van rá esély, hogy a feltöltött videó megjelenik a média könyvtárban?

használj nextgent, annál is lehet vizjelet használni ha jól emlékszem. Hozz létre egy galériát a segítségével az létrehoz egy mappát a gallery mappában oda meg töltsd fel a képeket. Videóra meg flash player plugin, oda is lehet vízjelet rakni. Kérdés ohaj sohaj? :smiley:

Ha FTP-vel töltöd fel, akkor meg kell jegyezned, hogy hova, melyik könyvtárba töltöd, és később meg tudod hívni onnan a legtöbb programmal.

A médiakönyvtár nem fogja tudni, hogy hova töltötted, hisz’ nem “rajta keresztül” töltötted fel.

'Efrud wrote:

használj nextgent' date=' annál is lehet vizjelet használni ha jól emlékszem. Hozz létre egy galériát a segítségével az létrehoz egy mappát a gallery mappában oda meg töltsd fel a képeket. Videóra meg flash player plugin, oda is lehet vízjelet rakni. Kérdés ohaj sohaj? :D[/quote']

Telepítettem a nextgen plugint, de nem tudom hol kell vízjelet beállítani. Én programozni nem tudok. Ha nincs egyszerűbb mód akkor ezt sem tudom használni.

Farkas Győző wrote:

Ha FTP-vel töltöd fel, akkor meg kell jegyezned, hogy hova, melyik könyvtárba töltöd, és később meg tudod hívni onnan a legtöbb programmal.

A médiakönyvtár nem fogja tudni, hogy hova töltötted, hisz' nem "rajta keresztül" töltötted fel.

Értem. Ezt kipróbálom, köszönöm!

Picasa

Nem kell ehhez programozni még angolul se kell tudni, csak használni a plugint. A fórumon magyar fordítás is van hozzá.

Watermark. Ez a vízjel a beállításoknál (Setup). Ha odáig elkeveredsz, ott már ábrával, jelöléssel, mintával mutatja, hogy mit kell tenned, hogy mit tettél. :slight_smile:

'Farkas wrote:

Watermark. Ez a vízjel a beállításoknál (Setup). Ha odáig elkeveredsz' date=' ott már ábrával, jelöléssel, mintával mutatja, hogy mit kell tenned, hogy mit tettél. :)[/quote']

Megtaláltam. Szerintem ez az új wp admin oldal sokkal áttekinthetetlenebb mint a régi volt.

Köszönöm!

Kedves neops!

Az nem a wp-admin oldal, hanem a ngg adminfelülete. Szinte minden admin oldal, valahogyan, kissé fapados, és azt soha nem rakják piros, ordító keretbe, ami a szemünk előtt van, és már két órája keressük. :wink: :slight_smile:

Amúgy pedig örülök, hogy ráleltél! Sok sikert!