Vízipipás kérdése

Vízipipa egy érdekes és furcsa dolog, szokás is egyben. Terjed és kezd divattá válni. A terjeszkedésével és népszerűségének növekedésével egyre több kérdés merül. Ezek szétszórtan vannak szerte az interneten. Itt egy remek gyűjtőhely, melyben nagy energiát fordítunk a válaszokra. Bármilyen vízipipás kérdésre igyekszünk tudásunk legjavának megfelelő választ adni.Ha van vízipipás kérdésed, akkor tedd fel itt: Vízipipás infókVéleményeket, ötleteket és észrevételeket szívesen fogadok. :slight_smile:

Igazából nem sok véleményt tudok mondani. Elegantthemes sablon egyszerű megjelenés. Ennyit a sablonkészítésről, mert azt más csinálta ugyebár. Azonban az ötleted jónak tartom, addig természetesen amig legális dolgokról kérdeznek a kérdezők. Sok sikert az oldalhoz!

A forrásban legalul ott is van az Eleganttheme link + név. Kis mértékben módosítottam csak. :slight_smile:

Pont ilyen 'illegális hülyeség' bekeverések ellen indítok hasonló vízipipás oldalakat, mert ez a füves-drogos mánia és csatolás totálisan alaptalan. (A saját maguknak tekerő cigarettázók vajon miért nem kapják meg, hogy állandóan joint-ot szívsz? :rolleyes: )

[off]

@syska:

de azért lássuk be a pipavásárlók elég nagy része nem “csak” dohányt használ hanem mindeféle “extrával spécizik” (ezt a szóösszetételt így hallottam tegnap a 4esen :slight_smile: ) fel, víz helyett vodka meg hasonlók…

[/off]

Én nem nagyon tudom miket mondanak. Nekem a vízipipa Egyiptomot juttatja eszembe, mert ott vízipipáztam és onnan is hoztam haza az első pipámat. Néha, néha egy kis lágy zenét hallgatva vízipipázok, amúgy díszként van jelen a lakásban a több mint egy méteres aranyszínű pipám. Szépnek mondjuk tényleg szép.


'syska' wrote on '2011-01-03:
(A saját maguknak tekerő cigarettázók vajon miért nem kapják meg, hogy állandóan joint-ot szívsz? :rolleyes: )
Fenét nem kapják meg :)

'hgrg' wrote on '2011-01-03:
[off]


@syska:


de azért lássuk be a pipavásárlók elég nagy része nem "csak" dohányt használ hanem mindeféle "extrával spécizik" (ezt a szóösszetételt így hallottam tegnap a 4esen :) ) fel, víz helyett vodka meg hasonlók..


[/off]

Igen, de alkoholt szabad szívni. :)


Nem szabad a kisebbség (akik nem csak dohányt tömnek) miatt elítélni a többséget, akik tradicionálisan szoktak vízipipázni.


Sajnos emiatt alakult ki ez a rossz körkép. Meg a sok tini leül vízipipázni és beszédül az oxigén hiánytól, aztán csak annyit mesélnek, hogy beszédült 'minnn az álllat' és erre persze, hogy mire következtet a szülő/haver/bárki. Utána járni, hogy az mitől lehet már luxus... és ez a baj.

Apropó, imént frissítettem 3.0.4-re (Még nem RC-re F. Győző. :P ), hogy ne legyen annyira off. :)

[off]

szó se róla ez csak egy apró megjegyzés volt… néhanapján én is leülök pipázni szóval szó sincs ítéletről :smiley:

[/off]