Víz alatti kertészkedés

Egy akvarisztikai oldaltól világosságot, színpompát vártam volna el, mint amilyen egy díszhalaktól hemzsegő és növényektől zöldellő akvárium látképe… :wink: Ezért kicsit meglepett a gyászos külső.

• Azt hittem, hogy felül a négy képnek van valami jelentősége, de hiába klikkeltem! :slight_smile:

• Apróság, de a keresőbe klikkelve nem tűnik el a “Keresés az oldalon”…

• “Utolsó bejegyzés”-t megtoldanám egy “ek”-kel, hiszen alatta több van felsorolva! :wink:

• Furcsa, hogy minden hír eleje alatt középre van szedve a “Tovább » + Nincs hozzászólás + X views” trió, ráadásul a látogatók számát át kéne írni magyarra…

• A képek nagyításának új ablakba nyitása helyett ajánlanám a LightBox telepítését…

Nos akkor én is bemutatnám a blogom:

http://akvarisztika.budapet.hu/

Az akvarisztika egy olyan műfajáról szól, amit itthon igen kevesen ismernek. Ez nagy hiba! smile.gif

Várom a véleményeket.

böszme csunya SZVSZ. mármint a kinézet. tartalomról nem tudok nyilatkozni, nem értek hozza

Mondjuk csak gyorsan néztem körül (mert főnököm elkezdett járkálni az irodában irritated.gif ), de nekem tetszett a kinézet. A nagy fekete háttér pont az akvarisztikás boltokat juttatja eszembem meg az állatkertekben, és vizi megfelelőjükben (hirtelen nem jut eszembe a nevük… :slight_smile: ) is hasonlóképpen vannak “kiállítva” az akváriumok. Ugye sötét környezet és jól kivilágított akvárium… Szerintem nagyon eltaláltad!!! És nem vonja el a sok szín (amit javasoltak itt), a figyelmet a lényegről…

Köszönöm az eddigi hasznos infókat. Igyekszem javítani.

-A fejécben található képekre nem lehet ugyan klikkelni, viszont minden látogatáskor új kép jön elő. Ez azért tetszik, mert nem lesz unalmas a fejléc.

• A többit módosítom

A fekete háttér az akvarisztikában nagyon fontos. Ez emeli ki a legjobban a zöld színt és ez előtt mutatnak a legjobban az akváriumok. E.D.-nek igaza van, hogy ez egy bevett szokás az akvarista boltokban vagy akár a külföldi szakoldalakon is. SZVSZ sem lenne szerencsés elterelni a figyelmet színes halaktól és növényektől hemzsegő háttérrel, a bemuatott akváriumokról. Mondjuk engem inkább akkor az olvashatóság zavar, mert a fekete háttér fehér betűtől egy idő után jojózik a szemem. smile.gif