Visual Editor

Local hoston a Visual Editor fejléce két sorban jelenik meg, engedve a betűszín, méret stb. változtatását. A szerveren csak az első sor jelenik meg amikor a sor tartalmát akarom szerkeszteni. A WP verziója és a Black Studio verziója is megegyezik mind a két helyen. Hogyan tudnám megjeleníteni az editor teljes menűsorát?

Sándor

Alaphelyzetben a Visual Editor fejrésze 1 sorban van. Jobbról az első ikonra (balról számolva meg a 14. :slight_smile: ) “Eszköztár összezárása” kattintva a további sorok is láthatóvá válnak.

Köszönöm a gyors választ! Közben én is rájöttem, de ezzel együtt is megnyugtató érzés hogy ilyen “móricka” hibákra is választ kaphat a kezdő wp.-s. A következő amibe ütköztem egy panorámakép .swf beillesztés. Vajon új témát kell indítanom, vagy itt kaphatok erre is ötletet? :slight_smile:

Üdv: Sándor

Nem a legjobb hely, de ha már feltetted a kérdést:

1. biztosan meggondoltad, azt az swf fájlt? Eszi a sávszélességet, a memóriát, sérülékenységet okozhat. Inkább a html5 irányába mozdulj.

2. https://www.google.hu/search?q=swf+to+wp&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=shQJV7a9D4H6sgGm7b3wAg