Vissza állás downgrade (3.0 -> 2.9.2)

Üdv!

Elő állt egy érdekes helyzet. (Előzmények itt: http://forum.word-press.hu/topic/3893-yamidoo-magazin-sablon/ )

Sajnos a helyzet az, hogy DjZone azt mondta nekem működik a megjelenésben a slideshow, azonban ezt azon kevés beavatottak akik tudják melyik oldalról van szó, mind ellentétes eredményekről számoltak ba, azaz nekik nem működött (IE, FF, Chrome, stb. egyiknél sem.) Én is azt tapasztaltam, hogy nem ment.

Mivel már a fene kivan és a sablon eredetileg WP 2.9.2 kompatibilis, gondoltam a 3.0-m lefokozom.

No itt a bonyodalom: Nem egy backup-os, régi WordPress-t frissítettem, hanem egy újat telepítettem. Ezt az újat kéne 2.9.2-re alakítani.

Ezt miként valósíthatom meg?

Szerintem megtartod a config fájlt, a htaccesst, és a wp-content könyvtárat. Minden mást legyalulsz, felrakod a 2.9.2 és voilá.

Köszönöm! Meg fogom próbálni.

Ámbár az adatbázisban is vhol át kéne írni a verziószámot, nemde? :slight_smile:

az nem adatbázisban tárolódik…

'hgrg' wrote on '2010-06-22:

az nem adatbázisban tárolódik..

Akkor bekevertem. Köszönöm!

Egyenlőre az előzményeknél fennálló hiba miatt kerestem még olyan oldalakat amik ezt a sablont használják és vannak 3.0-s oldalak is amiken működik, így nem ez lesz a gubanc valószínűleg és akkor nem is lesz szükség a 'downgrade'-re. :)

Remélem olvassa valaki, mert nem szeretnék újat kezdeni:

A témám inkompatibilitása miatt visszatettem a 2.9.2-t, az itt olvasottak alapján, vagyis “config fájl, htaccesst és a wp-content” megtartása után gyalu, majd felmásoltam a 2.9.2-t. Az oldal remekül megy, de a WP-ADMINba nem tudok belépni. Vagyis, belépni be tudok, csak miután beírtam a nevem, jelszavam, elfogadja, majd kapok egy nagy szép fehér oldalt és semmi.

Ötlet, hogy mit tehetnék?

Köszi!

'hgrg' wrote on '2010-07-05:

http://markjaquith.wordpress.com/2006/03/28/wordpress-error-you-do-not-have-sufficient-permissions-to-access-this-page/

Köszönöm, de sajnos nem segített, ugyan az a helyzet, nagy fehér semmi, belépés után :(

Ha nagyon nem boldogulsz, privátban küldj egy ftp és egy phpmyadmin elérést.

Ránézek.

'DjZoNe' wrote on '2010-07-05:

Ha nagyon nem boldogulsz, privátban küldj egy ftp és egy phpmyadmin elérést.

Ránézek.

Köszönöm, még küzdök vele egy kicsit, ha nem megy, kereslek!

'DjZoNe' wrote on '2010-07-05:

Ha nagyon nem boldogulsz, privátban küldj egy ftp és egy phpmyadmin elérést. Ránézek.

Köszönöm, sikerült megoldani. A téma szerzője kiadott egy javítást és ezzel megoldódott a dolog.