Visitor Maps and Who's Online

Kerestem egy online-t mutató plugint (van jópár), de nekem ez vált be a legjobban. Van egy Who is Online sidebarba helyezhető része és egy látogatottsági térkép, amit egy oldalban kell elhelyezni. Az admin felületről n rengeteg funkció beállitható, kalibrálható. És benn az adminnak sok hasznos információt ad a látogatókról, a robotokat is beleértve. Most épp a nyelvi file-ját forditgatom. Biztos megvan az már valahol a neten, de én nem találtam.

Én most raktam fel, és alapból magyar. Innen szedtem le:

http://www.642weather.com/weather/scripts-wordpress-visitor-maps.phpMost a GeoLitleCity felrakásával szórakozom, mert freeweben nem települ automatikusanRaaR

Talán azért magyar mert vki megcsinálta hozzá a magyarítást ???

Benne van (mostmár) a magyar nyelvi file.

Lezsedtem kicsomagoltam, bemásoltam a pluin gyökerébe és lőn :rolleyes:RaaR

ügyes vagy. :wink:


'RaaR' wrote on '2010-01-10:
Én most raktam fel, és alapból magyar.
Szerintem nem tökéletes az a magyaritás. De én csináltam :D

Te meg okos vagy :slight_smile:

Nem vagyok okos, de azért kösz :smiley:

Kész a legújabb verzió magyar forditása:http://forum.word-press.hu/topic/714-plugin-es-sablon-forditasok/page__view__findpost__p__35568

Van benne egy hiba: amikor kiválasztom a világtérképet, akkor a szöveg el van írva: “Válaszz egy idő periódust az utolsó 30 napon belül”

Ha a hosszú sz betűre gondolsz, akkor majd kijavítom. De akár javasolhatsz egy ennél magyarosabb mondatot is ide. Én nem igazán tudtam jobbat kitalálni.

Egy-két dolog javitva