Vírus

Sikerült, de lehet csak ideglenes. Nézek valami védelmet. :slight_smile:

Sziasztok!

Az oldalamon az avast! vírust jelzett, melyet blokkol. Az ESET Smart Security nem talált semmi különöset. Mással még nem próbálkoztam. :slight_smile: De azt kérdezném meg, hogy mással fordult-e elő ilyen probléma? :slight_smile: Mellesleg ha valakinek a segítség nyújtásnál szüksége lenne a címre akkor tessék: area67.co.cc

chromemal még meg se tudom nézni, mert ordibál, hogy ne nézzem mert árthat a számítogépnek.

Aktív NOD32 mellett, csak a Chrome hisztizte ezt:

“A(z) area67.co.cc webhely crew.abnc-portal.com webhelyről is tartalmaz elemeket, amely ártalmas programokat is tárol – olyan szoftvert, amely árthat számítógépének, vagy engedélye nélkül műveleteket végezhet. Ha csak meglátogatja a kártékony programot tartalmazó webhelyet, már az is megfertőzheti számítógépét.”

Köszönöm a segítséget. Megnézem. De szerintetek hol keressem. :slight_smile:

Furcsa. :S Már ma ebéd óta a WP furcsán viselkedik. irritated.gif Azt írja, hogy már telepítve van és ki kel törölni a régi táblákat. Meg, hogy az új verzióhoz nem kel újból telepítenem és, hogy nyomjak a továbbra. :rolleyes:

Szerintetek mi baja van? Vagy fordult már mással is elő ilyesmi? :slight_smile: Talán ez teljesen más probléma, és nem fűződik ehhez a témához?

Most már nincsen semmi gond. :slight_smile:

Sziasztok! A wordpress.org-on ráakadtam erre: http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus/ Mely elvileg megvéd a kártevőktől? Van valakinek erről, vagy ehhez hasonló bővítményekről véleménye?

'D(N)S wrote:

Sziasztok! A wordpress.org-on ráakadtam erre: http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus/ Mely elvileg megvéd a kártevőktől? Van valakinek erről' date=' vagy ehhez hasonló bővítményekről véleménye?[/quote']

ez a plugin a spamektől és explitoktól próbál meg megvédeni. nem kell ez neked, spam védelemre ott az akismet, exploit ellen meg mindig legyél up-to-date

Ok köszi, viszont sikerült szereznem egy olyan bővítmény mely megvéd a kártékony script-ektől. :slight_smile:

a kártékony szkriptek nem maguktól kerülnek oda. magán a weboldalon nem tudnak ilyesmit, így nagy a valószínüsége, hogy ftp-n ment fel. akkor viszont a gépeden kéne körülnézni.

Akismet használatához regisztrálni kell kulcsért a wordpress.org-on, ha jól emlékszem.:wink: