Sikerült, de lehet csak ideglenes. Nézek valami védelmet. 
Sziasztok!
Az oldalamon az avast! vírust jelzett, melyet blokkol. Az ESET Smart Security nem talált semmi különöset. Mással még nem próbálkoztam.
De azt kérdezném meg, hogy mással fordult-e elő ilyen probléma?
Mellesleg ha valakinek a segítség nyújtásnál szüksége lenne a címre akkor tessék: area67.co.cc
chromemal még meg se tudom nézni, mert ordibál, hogy ne nézzem mert árthat a számítogépnek.
Aktív NOD32 mellett, csak a Chrome hisztizte ezt:
“A(z) area67.co.cc webhely crew.abnc-portal.com webhelyről is tartalmaz elemeket, amely ártalmas programokat is tárol – olyan szoftvert, amely árthat számítógépének, vagy engedélye nélkül műveleteket végezhet. Ha csak meglátogatja a kártékony programot tartalmazó webhelyet, már az is megfertőzheti számítógépét.”
Köszönöm a segítséget. Megnézem. De szerintetek hol keressem. 
Furcsa. :S Már ma ebéd óta a WP furcsán viselkedik.
Azt írja, hogy már telepítve van és ki kel törölni a régi táblákat. Meg, hogy az új verzióhoz nem kel újból telepítenem és, hogy nyomjak a továbbra. :rolleyes:
Szerintetek mi baja van? Vagy fordult már mással is elő ilyesmi?
Talán ez teljesen más probléma, és nem fűződik ehhez a témához?
Most már nincsen semmi gond. 
Sziasztok! A wordpress.org-on ráakadtam erre: http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus/ Mely elvileg megvéd a kártevőktől? Van valakinek erről, vagy ehhez hasonló bővítményekről véleménye?
ez a plugin a spamektől és explitoktól próbál meg megvédeni. nem kell ez neked, spam védelemre ott az akismet, exploit ellen meg mindig legyél up-to-date
Ok köszi, viszont sikerült szereznem egy olyan bővítmény mely megvéd a kártékony script-ektől. 
a kártékony szkriptek nem maguktól kerülnek oda. magán a weboldalon nem tudnak ilyesmit, így nagy a valószínüsége, hogy ftp-n ment fel. akkor viszont a gépeden kéne körülnézni.
Akismet használatához regisztrálni kell kulcsért a wordpress.org-on, ha jól emlékszem.