Viper's Video Quicktags

Sziasztok!

Viper's Video Quicktags nevű bővítménnyel van egy kis problémám, és remélem, hogy itt kapok segítséget.

elmondanám, hogy ezt a bővítményt használom már legalább 1 éve hiba nélkül.

De az utóbbi 1,5-2 hónapban nem publikáltam olyan bejegyzést amibe be kellett volna illesztenem youtube videót illetve ezen időszak alatt témát cseréltem a honlapon és más tárhelyre költöztem át; és most jött el azóta az a pillanat, hogy egy videót szerettem volna beilleszteni a bejegyzéshez.

A következő hiba mutatkozik amikor a youtube linket beillesztem a bejegyzésbe illetve publikálom:

Van a bejegyzés szövege - 2 sor és alatta lenne a video

Preview módban ha megnézem minden rendben vele, de publikálás után a bejegyzésben már csak a szövegemet látom, alatta ahol a videónak kéne lennie egy nagy üres fehérség és alatta ez a hiba kód:

Code:

swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/OoOM2sOeonA&rel=1&fs=1&showsearch=0&showinfo=0&hd=1", "vvq-20913-youtube-1", "425", "344", "10", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes);

Először azt gondoltam, hogy a Share this plugin kavar be neki, mert azt mutatja a hiba után (helyesen) - kikapcsoltam, de akkor sem mutatta a videót.

Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?

Válts vissza az alapértelmezett sablonra. Ha azzal működik, akkor az a para, hogy a sablonod nem az alapértelmezett the_content() függvényt használja.

Ha az alapértelmezett sablonnal sem jó, kapcsold ki az összes egyéb plugint, azután egyenként be az összeset, hogy lásd, mivel akad össze.

Gugli a barátod. :smiley:

http://wordpress.org/support/topic/flv-embed-or-vipers-video-quicktags-shortcode-not-working

Szia !

Köszi szépen ki fogom próbálni amit mondtál…bár szerintem ez most sablon probléma lesz, mert feltettem egy másik hasonló bővítményt és annál sem jeleníti meg a főoldalon csak ha belemegyek a cikkbe - annyi különbséggel, hogy ez legalább nem dobja be azt a hibaüzenetet :frowning:

Ha leteszteltem megírom az eredeményt!

Érdekességből, kikapcsoltam a Viper’s és a másik ilyen video youtube-os plugint, és a Settings/media részben bepipáltam a “auto embeds” részt.

És csak simán beillesztettem a bejegyzésbe egy youtube-os linket. Megjelenik. de csak ha belépek a cikkbe. A főoldalon nincs ott még csak utalás sem rá, hogy az adott cikk tartalmazna videót. A cikk rövid, tehát nem azért nem mutatja a főoldalon mert esetleg egy “more” gombbal lenne megvágva a bejegyzés.

Megnéztem alap sablonnal, és azzal működik. Megjelenik a videó a főoldalon, nem csak akkor amikor belelépek a cikkbe…

Nevezetesen a Mystique témát használom.

Talán van itt olyan segítőtékész felhasználó aki még rajtam kívül ezt a témát használja és tud nekem segíteni, hogy mit kénne tennem, hogy a főoldalon is megjelenjenek a videóim.