Videó sablonok

Az első ajánlatom:Wave nevezetű videógaléria sablon.http://themeforest.net/item/wave-a-video-centric-theme-for-wordpress/45855Ki tud hasonlót írni?:slight_smile:

Tetszetős, de nem adok ki ennyit érte, akkor inkább megcsinálom magam. Egyébként a woothemes sablonok között is találtok ilyeneket! Ha jól emlékszem van valami akció is jelenleg náluk.

Igen, most egyet fizet, kettőt vihet akció van náluk, ami pl. azt jelenti, hogy egy sablon legolcsóbb verziójánál, a WP Standard (PSD nélküli) csomag esetén 70 dolcsit kell leperkálni, de ezért a pénzért választhatunk még egy sablont plusz költség nélkül. Ha azt nézzük, így 185 forintos dollárárfolyamot számolva a két sablon együtt olyan 13.000 forint, tehát egy darab csupán 6.500, ami ilyen gyönyörű, minőségi sablonok esetén nem pénz. Én is épp most tervezem, hogy náluk fogok vásárolni:)

Hát mondjuk mondtam előbb, hogy nem nagyon adok ilyenre pénzt, de vannak kivételek, ilyen a woothemes is.

A Wave sablon eredetileg wp 2.7 alatt fut rendesen, legalábbis a honlapon ezt láttam.

Nekem is úgy tűnt a hozzászólások alapján, hogy 2.7-en kocog, de azért érdemes rákérdezni, vannak ott egész friss vásárlók is, akik kétlem, hogy lenyelnék azt, hogy egy sablon miatt nem frissíthetik a WP-jüket, plusz sok sablonnál esélyes az is, hogy ha 2.7-en ment, 2.8-on is fog.

Plusz én egy kevésbé jogtiszta megoldást javaslok: az adott témát, ha felleled neten, töltsd le “illegálisan” és nézd meg, gyakorlatban hogyan funkcionál, megfelel-e a követelményeidnek, stb. Ha úgy döntesz, hogy igen, ezt tényleg használni szeretnéd, akárhogy csűrted-csavartad, passzol az oldalad imázsához, tartalmához, ahhoz könnyen alakítható, stb., akkor buzdulj rá és vedd meg. Ha az ember mindig elsőre megvenné a nyálcsorgatásra serkentő sablonokat, az igazi szívszerelménél már nem tenné, csalódottság lenne a vége. Én pl. a Fresh News Theme-be szerettem bele a WooThemes-től, de ha nem tudtam volna neten letölteni warezilag és alaposan átnézni, tesztelgetni, soha meg nem fordult volna meg a fejemben, hogy megrizikózzam és megvegyem. Így, hogy némileg jogsértőn jártam el, a cég mégis nyer vele, hiszen meggyőzött, amit láttam és ez feltüzelt a vásárlásra. Egy hónap múlva indul el az oldalam, akkor fogom majd megvenni, egyrészt hátha addig jön ki frisseb verziója, másrészt így biztosítom magamnak, hogy egy tényleg működő weblap alá kerül majd, megtérítvén az árát.A videós témákkal kapcs nekem nem szökken szárba semmi az agyamból, én mostanában a magazin stílusú témákra mentem rá. A legjobb, amit tehetsz, ha kutakodsz magadnak, a főbb gyűjtőhelyeket átnyálazva és az ilyen top 10 video themes cikkeket végiglesed.:slight_smile:

Amikor az első hozzászólásomat megírtam már akkor le is töltöttem. :wink:

És nem tagadom nem ez volt az első. :smiley:

Egy probléma van vele amit a szerzőnek is írnak a fórumban hogy nem jelenik meg

az előkép, hát az nekem sem jött össze…

Ez egyszerubb kinezetu, de szinten video sablon es ingyenes.

http://foxinni.com/my-themes/video-wordpress-theme/

Fresh Trailers

http://www.freshlimesoda.us/trailers/

Következő ajánlatom:

http://www.press75.com/the-video-elements-wordpress-theme/

ingyenes!!!

http://templatic.com/freethemes/video

húú ez a legutolsó nagyon megttszett… Főleg a sliderje miatt…