Videó problémák

Tisztelt Tagok!

Néhány napja átköltöztettem a blogunkat. Nagyon megvagyunk elégedve a wordpressel, azonban idáig egy olyan hibát találtam, amit nem tudok egyedül megoldani (igazából nem tudom hogy keressek rá neten). Az lenne a gond, hogy videó csatolása (bejegyzésnél) nem működik megfelelően. Feltölti, megjelenik, benne lesz a médiatárban, sőt csatolni is tudom, de amikor megnyitom a videót a linkről, sokáig tölt majd egy kérdőjeles quicktime logot kapok és megáll a töltés. A Videó jó, működik, van hozzáférésem a fájlhoz is, de valami miatt nem tudja lejátszani a videót.

Másik: Mobilról nem lehet feltölteni videót és képet? Azt írja ki hogy: Upload Disabled.

pár info: 3.0.4-es wordpress-t használok, Graphene témával. Amennyiben kéritek, leírom a webcímet is.

Elnézést a kellemetlenségért, és előre köszönöm a segítséget.

Tisztelettel: László Gábor

Sziasztok,

nincs ötletetek? Sajnos nem nagyon tudom mit kezdjek a hibával. Többször is feltöltöttem, próbálkoztam. Csatolás után rákattintok a szövegre, megnyitja új ablakban a videót, tölt a quicktime majd leáll és kérdőjel. Nem láttam megoldást eddig sehol

Annyit sikerült megcsinálnom, hogyha a videót kézzel töltöm fel akkor működik. Amennyiben a wordpressen keresztül töltöm fel, nem működik. Annyira nem lenne gond, csak az oldalt másnak csinálom, és ő a végfelhasználó. Nem fog FTP-vel szórakozni. Van ötletetek?

én flv-t használok…

Töltsd fel egy videó tárhelyre…pl youtube. ott készítsd el a kodot, és azt illeszt be. egyszerű és szerintem a végfelhasználód is megtudja csinálni!

'hgrg' wrote on '2011-02-20:

én flv-t használok..

Kifejted kicsit bővebben? Nekem is van fent FLV player csak éppen nem játsza le a videót új ablakban. iPhone és Android telefont használ Japánban, és közvetlenül telefonról mp4-ben tölti fel a cuccokat. Ezért lenne a legjobb ha le lehetne játszani mp4-et és nem a főoldalon (mert túlságosan lelassítja az oldalt a beágyazott videó)

Én konvertálom a tartalmaimat még a gépen flv-be és úgy töltöm fel…

Ohh értem. Kb én is annyit csinálok. Ő feltölti a videót és tönkremegy ügye a videófájl. Minden lejátssza kivéve a Quicktime. Letöltöm FTP-ről, átkonvertálom mp4-ről mp4-re újra:D gondolom az kijavítja a változásokat és újra feltöltöm. Akkor egyelőre ez a legjobb amit tehetek:)