Video megosztó Plugin vagy scrip

Sziasztok

Egy wp oldalamhoz gondoltam hozzáadnék egy videó megosztó plusz oldalt hogy tudom is én a felhasználók tölthessenek fel videót onnan s meg is jelenjen.

Lehet marhaságot kérdeztem de ehhez nem igen értek ,ennek megvalósítására kellene nekem vmi spéci host ami direkt video sharing nek van ? ,Nekem van unlimited host csak nem tom menyire birná meg vagy hasonlók.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv Mrdeeds

Hát biztosan megoldható a dolog, de több dolgot át kell rágni ilyen esetben. Amikor az ABBA oldalát csináltam, abba is volt egy ilyen rész, amikor hasonmás verseny volt. Nost akkor olyanok léptek fel, hogy: fájlkorlát, módosítás, törlés, moderálás ez okés legyen. És akkor utána jön még az, hogy konvertálás. Van millió egy darab videó formátum. Azokat át is kell konvertálni mondjuk flv-be. Vagy ha egy félautamata megoldás elég, hogy te konvertálsz és teszed ki és nem kell profil stb, akkor elég egy fronted bejegyzés író, amit már a legtöbb form pluginnel meg lehet oldani.

Van ilyen sablon, ami erre a célra van. Régebben botlottam bele, nevére nem emlékszek. Azonban van ilyen. :slight_smile:

Köszöntem segítségeteket de lemondok erről mert kéne neki spéci host is ami nem igen van megfelelő árban.

Időközben találtam egy nagyszerű plugint ami erre a célra nagyom is megfelel ,és nagy meglepetésemre nem is túl bonyolult

Wordpress video gallery a neve és Apptha készítette ,hozta létre.

Remélem valakinek még segítségére lehet mindez.

Üdv Mrdeeds