Sziasztok
Egy wp oldalamhoz gondoltam hozzáadnék egy videó megosztó plusz oldalt hogy tudom is én a felhasználók tölthessenek fel videót onnan s meg is jelenjen.
Lehet marhaságot kérdeztem de ehhez nem igen értek ,ennek megvalósítására kellene nekem vmi spéci host ami direkt video sharing nek van ? ,Nekem van unlimited host csak nem tom menyire birná meg vagy hasonlók.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Mrdeeds
Hát biztosan megoldható a dolog, de több dolgot át kell rágni ilyen esetben. Amikor az ABBA oldalát csináltam, abba is volt egy ilyen rész, amikor hasonmás verseny volt. Nost akkor olyanok léptek fel, hogy: fájlkorlát, módosítás, törlés, moderálás ez okés legyen. És akkor utána jön még az, hogy konvertálás. Van millió egy darab videó formátum. Azokat át is kell konvertálni mondjuk flv-be. Vagy ha egy félautamata megoldás elég, hogy te konvertálsz és teszed ki és nem kell profil stb, akkor elég egy fronted bejegyzés író, amit már a legtöbb form pluginnel meg lehet oldani.
Van ilyen sablon, ami erre a célra van. Régebben botlottam bele, nevére nem emlékszek. Azonban van ilyen. 
Köszöntem segítségeteket de lemondok erről mert kéne neki spéci host is ami nem igen van megfelelő árban.
Időközben találtam egy nagyszerű plugint ami erre a célra nagyom is megfelel ,és nagy meglepetésemre nem is túl bonyolult
Wordpress video gallery a neve és Apptha készítette ,hozta létre.
Remélem valakinek még segítségére lehet mindez.
Üdv Mrdeeds