Sziasztok!
Új vagyok még itt, de remélem, hogy van aki tudna segíteni
Egy videó galériás oldalt szeretnék wp-ben létrehozni, ami saját készítésű oktató videókat tartalmazna. Ezzel eddig nincs is gond, mert van elég plugin amivel ezt elérhetem.
Amire nekem szükségem lenne:
Listázza be az összes videó képét kicsiben, de a feltöltött videók beállításában lehessen beállítani azt, hogy a megtekintése fizetős vagy sem.
Szeretnék napi, heti és havi hozzáféréseket adni a fizetős tartalmakhoz paypal fizetési lehetőséggel.
Röviden:
Lennének fizetős videók az oldalon, és a felhasználó előfizetése döntené el, hogy mennyi ideig nézheti meg ezeket a tartalmakat. Viszont, minden video mini képét listáznia kéne az ingyenes felhasználóknak is és amikor szeretné megnézni, akkor kiírná, hogy a megtekintéshez előfizetés szükséges.
Köszönöm szépen
Hello!
- Videó kis képe: Bejegyzésnek beteszed a thumb képet kiemelt képnek a videóból, amit szeretnél.
- Rá a felirat, hogy fizetős: A fenti képet háttérként kell meghívni és rátennii egy if_ … lekérést és úgy a fizetős feliratú képet vagy szöveget rátenni. Avagy ha modernebb css-el oldanád meg, akkor a rétegek z-indexével kell játszani.
- Hozzáférés időkorlát: https://wordpress.org/plugins/time-limited-account/screenshots/ Mondjuk egyesével adhatod meg, de eleinte nem lesz szerintem roham.