Sziasztok!
Olyan plugint keresek, amivel a feltöltött videók csak online nézhetők, a különböző Mozillás és egyéb beépülőkkel nem lehet “lelopni”.
Nyilván egy Camtasia-val igen, ez ellen nem lehet mit kezdeni.
Egy videós tanfolyamot szeretnék indítani, jó lenne, ha az első jelentkező nem tenné fel rögtön a Youtube-ra 
Létezik ilyen? Ha nem tudtok ilyent, akkor viszont a másik kérdésem, hogyan lehet ezt megoldani?
Köszi előre is!
Kár keresgélned… :unsure:
Pl. flv videónál:
$flashVars .= '&allowDl=false';
Most látom Mano bejegyzését is: alapvetően igaza van - arra van mindenhol útmutató, hogy miként töltsük mégis le a tartalmat. :)
Amit tehetsz: kiírod, hogy bármilyen felhasználás kizárólag a szerző engedélyével. és, ha nagyon hamar felkerül, akkor büszke is lehetsz, mert akkor tényleg nagyon jó cuccot állítottál össze. :)
No igen, végül is éppen nem rátok gondoltam, akik le tudják tölteni akárhogy is
hanem a mezei felhasználókra, akik nem járnak utána, ha egyféleképpen nem sikerül.
Nem tudok php-ul, úgyhogy amikor odakerülök, hogy élesedik a helyzet, majd bővebb segítséget kérek, de egyenlőre köszönöm az eddigieket.
ez nem a phpül tudás eredménye…
akármelyik suttyofalvi user képes arra h fogjon egy screenlopo progit a hangot meg felvegye a kimenetről… megoldás: nincs. legalábbis arra h kikerüljön nincs. hogy milyen formában az már más kérdés… (bazi átlászósított logó/cím stb a háttérben elég szokott lenni)
Szerintem is, egy jó megoldás van, az a vízjel.
Szóval akkor a vízjel, erre szavaztunk 
Most, hogy már tudom, nincs olyan, hogy “nem lehet lelopni”, azért még érdekel, hogyan oldják meg, hogy pl. a forrásfájlban nem látszik a könyvtárstruktúra (egyébként van, ahol igen, ott egyszerű a helyzet), illetve a fentebb említett egyéb beépülők sem indulnak be az oldalon meglévő videókra.
Ugye FLV-ként érdemes tárolni? Melyik plugint javasoljátok a lejátszáshoz? Vagy inkább úgy kérdezem, melyiket használjátok?