Viccbázis

Üdv mindenkinek!Még nem készült el teljesen, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Építőjellegű kritikákat szívesen fogadok. Valószínűleg a banneren még fogok dolgozni (egy kicsi üres) és a footer is lehet sötétebb lesz picit (továbbá lesz az oldalsávban kategóriák stb.).Egy sablont alakítottam át, azt eredeti állapotában itt tekinthetitek meg: http://wp.digitalnature.eu/mystique/Az én oldalamat pedig itt érhetitek el: http://viccbazis.com/Előre is köszönöm szépen!

Elszaporodtak mostanában ezek “vicc” oldalak. Nem értem az indíttatását. : ) sok látogató? Ok, de mit kezdesz vele? Semmire nem jók az ilyen oldalak szerintem.ismered?

Elfelejtettem írni, hogy nem éppen az oldal hasznosságára lennék kíváncsi. Ez az én hibám. Tisztában vagyok ezekkel. Viszont ilyen oldalakra mindig van igény (és a legtöbb oldal - főleg a blog.hu-sak - nem élnek 1-2 hónapnál tovább), és igen, ha lesz látogatottság, akkor pénzt is szedek ki belőle (nem leszek milliomos, ez tény, de havi X összeg meglesz). Azt nem részletezném hogyan…Aztán ha másra nem, egy kis gyakorlásra, tapasztalatszerzésre tökéletesen jó volt, nem kár érte az a 3000 Ft. Mellesleg ha nem indulna be a dolog, akkor az eladással 40-50 ezret ki tudok préselni belőle… nem az első eset, volt már ilyen oldalam, igaz akkoriban mellőztem a facebook-ot (nem volt facebook comment), igényes fordítások és saját munkák voltak rajta. Természetesen nem volt nagy sikere azoknak az oldalalaknak, az igényes tartalomra nem jöttek sokan (persze aztán más szennyoldalakon, pocsék minőségben, idétlen fordítással óriási sikereket arattak).Hidd el, én is unom a félig angol nyelvű, összehányt dizájnú, helyesírási hibáktól hemzsegő “vicc” oldalakat. A facebook-ot nem is említeném, na azt utálom a legjobban, mégis teszek egy próbát vele, hajt a kíváncsiság. Végezetül a jövőben tervbe van 1-2 szórakoztató jellegű oldal, projekt (egyedi, olyan ami még kicsiny hazánkba nincs - természetesen facebook mentes, max. like box lesz rajta) és azok népszerűsítésében is szerepet játszhat.Köszönöm a válaszod!