Vibrant web 2.0 stílusú wp-sablon (theme) magyarul is

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Vibrant web 2.0 stílusú wp-sablon (theme) magyarul is című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Vibrant web 2.0 stílusú wp-sablon (theme) magyarul is]

köszönöm a magyar fordítás most én is ezt használom

Az “ajánlataink” menüpont szerkeszthetőségét hiányolom! bocs srácok de egész éjjel nem aludtam, nem fogok forrában turkálni, inkább lefekszem. Ez azt hiszem igen is hiányosság!!! (köszi a fordítást)

Szervusz hippia!

Reggel odament hozzád a Patai Laci, hogy tessék a Vibrantot szerkeszteni? Nahát… :slight_smile: :slight_smile:

Nem tudom, mire gondolsz pontosan a szerkeszthetőség kapcsán, de nekem speciel itt működik.

Megoldottam. Szerkesztettem és meglennék: www.hippia.net ám nekem személyesen nem tetszik hogy az oldalakhoz nem adhatok bejegyzést. Ezt kilehetne küszöbölni, mert mikor elnéztem feléd, nálad sem láttam. Kizárólag csak a főoldalhoz tudok adni bej. az durva! Ne érts félre, jó munkát végeztek! Viszont valami pöpec sablon kellene ahol nincs hiba sem a kódolásban, sem a funkciókban, fordítgatok én is, de mikor látom akció közben nos lehajtom a fejem mert nem az igazi. Talán a magyarral van baj, talán jobb lenne ha a külföldi célközösséget keresném. Nem tudom, de egy biztos, változás kell, mert ezzel a sok frissítéssel nem haladunk, ráadásul ez olyan hogy átír valaki egy sort, és máris jobb, ezért az összes wp frissítsük most. Kicsit bosszantó! De ez van! :smiley: Jó így, mert a wp mindenkié(de akkor mindenki venné ki a részét a szerkesztésből is!!! Nem csak ti!)

Még egy kérdés Győző! Hogy csináltad meg azt hogy “bejegyzés itt folytatódik”?

Mármint a te oldaladon a bejegyzésekben.

Szervusz hippia!

Nem értem igazán: mit jelent Nálad az, hogy az oldalakhoz nem adhatsz bejegyzést? Valami nem stimmel a fogalmakkal: Ha teszel egy bejegyzést (írsz egy cikket), akkor az megjelenik a főoldalon, azaz magában a naplóban, a blogban. (Persze megteheted azt is pl., hogy nem engedélyezed neki, hogy megjelenjen.)
Egy oldalhoz pedig hozzá lehet szólni, ha engedélyezve van.
A Wp felépítése kb olyan, hogy
oldalak (aloldalak)
kategóriák (alkategóriák)
A bejegyzések a főoldalon jelennek meg, ami egy oldal. Az oldalak funkciója inkább a statikus tartalmak megjelenítésére szolgál (alapból).
A kategóriákba jegyzed be a mondanivalódat, tehát ha a mézesköcsögről írsz, vagy a méhek zümmögéséről, akkor azt célszerű a méhek kategóriába tenni, ha a pillangók esernyőjéről, vagy a pillangók táncáról, akkor azt a pillangók kategóriába jelölöd. Ha azt akarod, hogy a főoldalon csak a méhekről szóló írások sorakozzanak, akkor a pillangók kategóriát kizárod a megjelenítésből, ettől még ott lesznek, és aki kíváncsi rájuk, az rákattint a kategóriára, és voilá…

Az nagyon ritkaságszámba megy, hogy a több tízezer sablonból találsz egy olyant, ami éppen olyan,mint amit szeretnél, amit megírnál. Vannak nagyon tökéleteshez közelítőek, de - szerencsére - az ember fantáziája végtelen, és mindig kell egy csavar még bele, amit neked kell megtenni.

Ez is nagyon szép a WP-ben, hogy sablonok használatával végtelen számú egyedi variáció állítható elő, kisebb-nagyobb izzadtsággal…

Ahogy nőnek az igényeik, úgy kell egy meglévő, elképzeléseinkhez legközelebb álló sablon átalakításába többletmunkát fektetnünk. Vagy… írni egy pipec, saját sablont. :slight_smile:

A bejegyzés írása közben használom a tag-et. :slight_smile: A sablonban pedig a megfelelő helyen ott lakik, hogy hol, hogyan jelenjen meg.

Ha te a főoldalra írsz bejegyzést akkor azt hogy csinálod meg hogy a bejegyzést teljes terjedelemben jelenítse meg, nem a főoldalon hanem egy külön oldalon? Én is használok tag-et! Gondolom Beállítások- Közvetlen linkek… Nos nálam ez nem igazán mükszik. A szolgáltatóm 2db könyvtárra engedélyezte a 777es írást, ezért a sitemap generátor sem mükszik. Nem tudom mi a baj. A domain CP paneljében állítottam az írási jogokon, ám’ a Total Commander sehogy sem jelzi, és a belső funkciók is meghaltak a bővítményben. Az újratelepítés nem segít. Esetleg ha segíteni tudnál megadom a jelszavam a domainhez, és a wphez is. Én addig jutottam hogy egy hét alatt a hippia.net domain 3-as pagerankot ért el :smiley: www.hippia.net A legnagyobb szükségem arra van hogy a bejegyzéseimet megtudjam a főoldalon úgy jeleníteni ahogyan te, és ne kelljen a teljes szöveggel rondítani az oldalt.