már ne írd át szerintem, csak később figyelj erre. Persze, a link katalógusok jó ötletet.
Várom véleményeiteket az aláírásomban szereplő blogomról
Üdv.: Efrud
Megint moderálhatok 20-30 seonyár2008as blogot?
Bocsi nem tudtam, hogy nem lehet. De tényleg.
Mindegy
tanács: top listákat én levenném, túl sok a kimenő link a nyitón. Csak olyan linket tegyél ki, ahonnan te is kapsz vissza linket.
TOP-ra: csinálj iframe oldalt, abba tedd bele az ikonokat.
Nagyon nagyon telispamelted a kulcsszóval.
ok a toplistákat leveszem. A bejegyzésekkel mit csináljak most? Ãrjam át vagy haggyam úgy és vegyek vissza kulcsszóból? Milyen időközönként kellene szerinted bejegyzést írnom?
igazából ez a verseny nem szól másról, mint hogy mennyi időd van és mennyire tudod szétspamelni a linkedet az interneten… Nekem bőven elég volt anno a linkfelhő verseny megnyeréséhez az, hogy írtam pár naponta egy full kamu bejegyzést, felépítettem egy aránylag (seo szempontból) jó oldalt és csak linkelgettem.
Érdekes dolgot találtam az oldaladon
My blog is worth $29,356.08. word-press.hu
Éretem de akkor a bejegyzéseimet írjam át? Amúgy a linkekkel azt akarod mondani, hogy regeljek egy rakat linkkatalógusba aminek aránylag jó a PR-e?
Csak van egy rakat ugyebár. Megvannak nekem PR szerint. De ugye kérnek visszalinket. De ezzel most mit csináljak? Rakjak a blogrollba 1000-1200 linket? Mert ennyi van, ami jó pr-rel rendelkezik. Na jó azt meg tudom csinálni, hogy blorollnak új page-et csinálok, de ez nem lenne negativ a google számára? Mármint, hogy ott díszeleg a linkek oldal alatt annyi link? Van ennek így érteleme? Szerinted megcsináljam?
Elképesztően jó ez a sablon…
Hát köszönöm szépen. Nekem is tetszik