Verseny blogom

már ne írd át szerintem, csak később figyelj erre. Persze, a link katalógusok jó ötletet.

Várom véleményeiteket az aláírásomban szereplő blogomról

Üdv.: Efrud

Megint moderálhatok 20-30 seonyár2008as blogot? :smiley:

Bocsi nem tudtam, hogy nem lehet. De tényleg.

Mindegy :slight_smile:

tanács: top listákat én levenném, túl sok a kimenő link a nyitón. Csak olyan linket tegyél ki, ahonnan te is kapsz vissza linket.

TOP-ra: csinálj iframe oldalt, abba tedd bele az ikonokat.

Nagyon nagyon telispamelted a kulcsszóval.

ok a toplistákat leveszem. A bejegyzésekkel mit csináljak most? Írjam át vagy haggyam úgy és vegyek vissza kulcsszóból? Milyen időközönként kellene szerinted bejegyzést írnom?

igazából ez a verseny nem szól másról, mint hogy mennyi időd van és mennyire tudod szétspamelni a linkedet az interneten… Nekem bőven elég volt anno a linkfelhő verseny megnyeréséhez az, hogy írtam pár naponta egy full kamu bejegyzést, felépítettem egy aránylag (seo szempontból) jó oldalt és csak linkelgettem.

Érdekes dolgot találtam az oldaladon :smiley:

My blog is worth $29,356.08. word-press.hu

Éretem de akkor a bejegyzéseimet írjam át? Amúgy a linkekkel azt akarod mondani, hogy regeljek egy rakat linkkatalógusba aminek aránylag jó a PR-e?

Csak van egy rakat ugyebár. Megvannak nekem PR szerint. De ugye kérnek visszalinket. De ezzel most mit csináljak? Rakjak a blogrollba 1000-1200 linket? Mert ennyi van, ami jó pr-rel rendelkezik. Na jó azt meg tudom csinálni, hogy blorollnak új page-et csinálok, de ez nem lenne negativ a google számára? Mármint, hogy ott díszeleg a linkek oldal alatt annyi link? Van ennek így érteleme? Szerinted megcsináljam?

Elképesztően jó ez a sablon…

baddewil wrote:

Elképesztően jó ez a sablon....

Hát köszönöm szépen. Nekem is tetszik smile.gif