vendegkonyvet szeretnek csinalni blogom ala. persze, igy hirtelen egyszerunek tunik; csak meg kell forditani a kommenteket es mar kesz is. de en ugy szeretnem hogy az oldal tobbi reszen ne lehessen kommentelni csak ennel a vendegkonyv oldalon. azt meg ugye csak 1 helyen lehet beallitani; vagy engedelyezve van vagy nincs
valami otlet?
Ha jól értem azt szeretnéd, hogy az egyes bejegyzéseknél illetve az oldalaidon ne lehessen megjegyzéseket hagyni, és legyen egy oldal, ahol viszont más sem lenne, csak megjegyzés/vendégkönyv? Én feltenném ezt a plugin-t, és egyszerűen lezárnám a megjegyzések lehetőségét állesz cuzámmen… vagy ez túl egyszerű?
remek, de sehol se talalom downloadot…
na idokozben meglett.
akkor mondanam a velemenyt:
- tok jo hogy kis dobozokat csinal a bejegyzeseknek
- szinten jo hogy kulon css-elheto a WP tobbi reszetol, igy szabadon formazhato
- tetszik hogy lehet replyolni
- a backendben lehet “moderalni” a bejegyzeseket, a tobbivel egyutt
- negativum hogy nem tudom emiatt letiltani a kommenteket a tobbi oldalrol, mivel azt az enginet hasznalja
- a legnagyobb problemam vele hogy semmifele verification code-ot sem rak ki; csak 1 nev meg 1 emailcim kell hozza, es szet fogjak spammelni. az az “ird be a kepen lathato kodot” dolog nagyon kene bele.
szoval szerintem iratok ismerossel egy normalistat mert ez igy nem jon be
ha spam karma-t használsz spamszűrőnek, akkor lehet “ír be a képen látható kódos” részt használni. Az viszont érdekes, hogy a wp kommentelőjét használja…
koszi! kiprobalom ezt a karmat. az megint 1 kerdes hogy ebbe a pluginba is bele lehet e agyazni ezt.
nekem nagyon ugy tunt hogy azt hasznalja. asszem amiatt hogy utanna a “normalis” kommentek kozott tunnek fel ezek a bejegyzesek. viszont le akartam tiltani a tobbi oldal kommentelhetoseg, de most nagyon nem talaltam azt hol kell, pedig egyszer mar megvolt. tudnal ebben segiteni?
elvileg a spam karma alapból tudja a captcha-t (a beállításainál lehet aktiválni - még sosem használtam, mert mielőtt azt kihozná, már rég minimum moderálásra küldi a gyanús egyedeket, függetlenül attól, hogy a WP alapbeállításainál mi van a megjegyzésekre nézvést).
a megjegyzések globális letiltását pedig a beállítások => interakciónál lehet eszközölni.
spam karmat most mar tenyleg fel fogom rakni
http://tbx.hu/wp/wp01.gif
igy nem kene letiltva lennnie?
de, elvileg így nem szabadna engednie a megjegyzéseket. de az egyes bejegyzéseknél is le lehet tiltani (ha az elsőt letiltod, a többinél automatikusan le lesz tiltva mindaddig, amíg egy új bejegyzésnél nem engedélyezed ismét). Nálam le is tiltja szépen.
koszi szepen!!
ha irasnal tiltom le akkor le is tiltja
meg a vegen jo lesz az oldalam…
:))
Tanácsadó page-t szeretnék készíteni, és egyelőre ez tűnik a legegyszerűbbnek... vagy mégsem? :) Hogyan köll megfordítani a kommentek sorrendjét?
Ez a vendégkönyv megoldás tördeli az oldalakat, mert az enyém, mint kiderült nem
themes/valami/gusetbook.php
én üres php fájlt töltöttem fel. betette a menübe is a GuestBook menüpontot, adott neki számot is. ( id = 291 ) de amikor rákattintok, akkor csak egy üres fehér képet látok.
gondolom nem üres php fájlt kellene feltölteni. kérnék egy kis segítséget
na rájöttem közbe, hogy a guestbook.php megegyezik a page.php fájllal.
ha most rákattintok a GuestBook menüpontra, ezt dobja ki:
You can add your message. this message will be placed upper guestbook form
Edit this entry.
Most ez lenne a következő lépés:
4. Open single.php(or index.php, theloop.php, loop.php) and check 's position related to and insert it to same position of your new file
Megnyitom a single.php fájlt vagy a többi felsoroltat és ezután?
Ezzel a pluginnal nem lenne egyszerűbb? :rolleyes:
tényleg egyszerűbb köszönöm.