Vendégkönyv

vendegkonyvet szeretnek csinalni blogom ala. persze, igy hirtelen egyszerunek tunik; csak meg kell forditani a kommenteket es mar kesz is. de en ugy szeretnem hogy az oldal tobbi reszen ne lehessen kommentelni csak ennel a vendegkonyv oldalon. azt meg ugye csak 1 helyen lehet beallitani; vagy engedelyezve van vagy nincs :frowning:

valami otlet?

Ha jól értem azt szeretnéd, hogy az egyes bejegyzéseknél illetve az oldalaidon ne lehessen megjegyzéseket hagyni, és legyen egy oldal, ahol viszont más sem lenne, csak megjegyzés/vendégkönyv? Én feltenném ezt a plugin-t, és egyszerűen lezárnám a megjegyzések lehetőségét állesz cuzámmen… vagy ez túl egyszerű?

remek, de sehol se talalom downloadot…:slight_smile:

na idokozben meglett.

akkor mondanam a velemenyt:
  • tok jo hogy kis dobozokat csinal a bejegyzeseknek
  • szinten jo hogy kulon css-elheto a WP tobbi reszetol, igy szabadon formazhato
  • tetszik hogy lehet replyolni
  • a backendben lehet “moderalni” a bejegyzeseket, a tobbivel egyutt
  • negativum hogy nem tudom emiatt letiltani a kommenteket a tobbi oldalrol, mivel azt az enginet hasznalja
  • a legnagyobb problemam vele hogy semmifele verification code-ot sem rak ki; csak 1 nev meg 1 emailcim kell hozza, es szet fogjak spammelni. az az “ird be a kepen lathato kodot” dolog nagyon kene bele.

    szoval szerintem iratok ismerossel egy normalistat mert ez igy nem jon be :frowning:

ha spam karma-t használsz spamszűrőnek, akkor lehet “ír be a képen látható kódos” részt használni. Az viszont érdekes, hogy a wp kommentelőjét használja…

koszi! kiprobalom ezt a karmat. az megint 1 kerdes hogy ebbe a pluginba is bele lehet e agyazni ezt.

nekem nagyon ugy tunt hogy azt hasznalja. asszem amiatt hogy utanna a “normalis” kommentek kozott tunnek fel ezek a bejegyzesek. viszont le akartam tiltani a tobbi oldal kommentelhetoseg, de most nagyon nem talaltam azt hol kell, pedig egyszer mar megvolt. tudnal ebben segiteni?

elvileg a spam karma alapból tudja a captcha-t (a beállításainál lehet aktiválni - még sosem használtam, mert mielőtt azt kihozná, már rég minimum moderálásra küldi a gyanús egyedeket, függetlenül attól, hogy a WP alapbeállításainál mi van a megjegyzésekre nézvést).

a megjegyzések globális letiltását pedig a beállítások => interakciónál lehet eszközölni.

spam karmat most mar tenyleg fel fogom rakni :slight_smile:

http://tbx.hu/wp/wp01.gif

igy nem kene letiltva lennnie?

de, elvileg így nem szabadna engednie a megjegyzéseket. de az egyes bejegyzéseknél is le lehet tiltani (ha az elsőt letiltod, a többinél automatikusan le lesz tiltva mindaddig, amíg egy új bejegyzésnél nem engedélyezed ismét). Nálam le is tiltja szépen.

koszi szepen!!

ha irasnal tiltom le akkor le is tiltja :smiley:

meg a vegen jo lesz az oldalam… :smiley:

:))


emx wrote:

igy hirtelen egyszerunek tunik; csak meg kell forditani a kommenteket es mar kesz is. ..

Tanácsadó page-t szeretnék készíteni, és egyelőre ez tűnik a legegyszerűbbnek... vagy mégsem? :) Hogyan köll megfordítani a kommentek sorrendjét?

Ez a vendégkönyv megoldás tördeli az oldalakat, mert az enyém, mint kiderült nem frown.gif

themes/valami/gusetbook.phpén üres php fájlt töltöttem fel. betette a menübe is a GuestBook menüpontot, adott neki számot is. ( id = 291 ) de amikor rákattintok, akkor csak egy üres fehér képet látok.gondolom nem üres php fájlt kellene feltölteni. kérnék egy kis segítséget :slight_smile:

na rájöttem közbe, hogy a guestbook.php megegyezik a page.php fájllal.

ha most rákattintok a GuestBook menüpontra, ezt dobja ki:

You can add your message. this message will be placed upper guestbook formEdit this entry.Most ez lenne a következő lépés:4. Open single.php(or index.php, theloop.php, loop.php) and check 's position related to and insert it to same position of your new fileMegnyitom a single.php fájlt vagy a többi felsoroltat és ezután? :slight_smile:

Ezzel a pluginnal nem lenne egyszerűbb? :rolleyes:

tényleg egyszerűbb :slight_smile: köszönöm.