Vendégkönyv létrehozása

Sziasztok!



Feltörték a régi html weboldalamat és most az Installatron alkalmazással új weboldalt készítettem. Nem tanultam a szerkesztést. Most készítettem egy új weboldalt és abba vendégkönyvet szeretnék létrehozni. Letöltöttem a My Web Site Guestbook alkalmazást.



Szeretném megkérdezni, hogy mi a módja annak, hogy a Vendégkönyv a menüben megjelenjen úgy, hogy a abba tudjanak is írni a látogatók?



Köszi szépen.


Melyik Wordpress bővítményt választottad?

Van egy install leírása mindegyiknek elvileg. Azon végigmentél a lépeseken?

Nekem a Webhosticon tárhelyen van a weboldalam és azon lehetett telepíteni a wordpresst és a veboldalat is alkalmazásként. Fel van telepítve a vendégkönyv is, csak nem tudom, hogy milyen módszerrel lehet beilleszteni a weboldalamba, hogy látogatható legyen.

Az Installatron felületén telepíthető vendégkönyvnek nincs köze a WordPress CMS-hez. A GBook PHP Guestbook egy különálló php script.



Ennek ellenére feltelepítheted külön, WordPress-től független és hivatkozhatsz rá egy menüpont létrehozásával (Vezérlőpult > Megjelenés > Menük > Saját hivatkozások > URL).

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. :rolleyes:

Szeretnék még kérdezni egyet ha lehet! A régi oldalamat beregisztráltam a DMOZ gyűjteménybe. Ott el is fogadták a jelentkezést. Az a problémám, hogy amit oda beírtam leírást az jelenik meg a weboldalamon a descriptionban, de az a szöveg már régen nem volt található a feltört weboldalamon sem ami htm rendszerű volt. Tehát most az új oldalamon is az jelenik meg mert a google valamiért azt veszi figyelembe. Akkor azt a tanácsot adták, hogy a meta tagok közé be kellett szúrni egy sort, hogy ne vegye figyelembe a google azt a beírást. Az jó is volt mert működött, csak amikor feltörték az oldalamat, akkor kitöröltem azokat az oldalakat és teljesen új weboldalt készítettem. De azt a sor kódot nem másoltam ki, hogy most be tudjam illeszteni a weboldalamba. Nem tudsz ebben segíteni?



Köszi szépen. Bocs, hogy zavartalak…

<br />

```<br />
vagy itt egy <a href="http://www.fabio.hu/meta-tag-generator">meta tag generátor</a><br />
az itt írt vagy generált kódot a sablonod header.php fájljában lehet elhelyezni (<em>Vezérlőpult &gt; Megjelenés &gt; Szerkesztő &gt; header.php)</em>.<br />
 <br />
Egyébként ehhez a beállításhoz van sok bővítmény, ilyen a <a href="https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/">Yoast SEO</a> is.<br />
Bővebben sok <a href="http://honlaprafel.hu/wordpress/plugin-gyujtemeny/wordpress-seo-plugin-profi-keresooptimalizalas-ingyen/">leírás</a> is van hasonló és egyszerűbb bővítményekről.

head részbe illeszd be, ez mondja meg a robotoknak, hogy ne a dmoz leírást vegyék figyelembe:

<br />
<br />

Köszönöm a segítséget. Ez az a kód…

Sziasztok! Nekem a MayaSilk sablonom van fent, de ott nem találok header.php-t. Idáig megvan Vezérlőpult > Megjelenés > Szerkesztő > Itt nincs header.php

Minden sablonban van header.php. Ebben is. Tegyél fel egy theme editor plugint (vagy nézd meg a tárhelyed fájlkezelő felületén, esetleg ftp-n).

Köszönöm a segítségedet. Megtaláltam és megcsináltam.



Köszi szépen. :smiley: