Vendégház/panzió/fogadó weboldalkészítés Wordpress-sel

Hello

Egy vendégháznak kéne csinálnom egy weboldal szerű valamit, és én a Wordpress-re gondoltam, mert azt nagyjából még tudom is szerkeszteni (az hogy miért engem kértek nem lényeg, család)a baj ott kezdődik, hogy kéne egy téma amit el tudok kezdeni átszabni, csakhogy ez az alap theme nincs meg.tehát ismertek valami ilyen jellegű témát? vagy valami ötlet/javaslat?

köszi előre is

Én igazából nem tudok de azt csinálnám, hogy fognám a sandboxot az alap színnek a barnát és a zöldet venném, fejlécnél egy slider betennék vagy egy featured content gallery plugint szép képekkel a panzióról. A többi meg alakulna is… De http://www.google.hu/search?hl=hu&q=hotel+wordpress+theme+&btnG=Keresés&meta=&aq=f&oq= vannak azért szép számmal, csak meg kell keresni a neked legmegfelelőbbet. :wink: De, ha jobban értesz hozzá akkor én azt mondom sanbox vagy thematic freamworkből indulj ki. Sokszor elég rossz más munkáját javitgatni. :slight_smile:

Letöltöttem a Cordobo Green Park theme-t, de amikor arra megyek a Megjelenésnél, hogy Szerkesztő, azt írja ki az új oldalon hogy a beállított sablon nem létezik :blink:ez mi lehet?illetve átállítottam az alap Wordpress által generált jelszót egyénire, de még mindig minden oldalon kiírja hogy nem akarom-e kicserélni :angry: ??köszimost kipróbáltam egy másik theme-mel is, és amikor a szerkesztőre megyek ugyanazt írja ki :mellow:namost lezúztam az egészet, felnyomtam újra, de ugyanaz volt. ezért újra lezúztam, és felraktam angolul, most megy jól, aztán a 2.8.6-nál majd frissítek magyarra… :slight_smile:mostmár csak az a baj, hogy amikor az ftp progival megakarom változtatni hogy írhatóak legyenek a fájlok hogy tudjam módosítani, ezt írja ki: “Could not change perms on new-golden-gray”

harrr :angry: :angry:mi lehet a baj? :huh:

Valamiért nem lehet megváltoztatni az attribútumot. Kérdezd meg a szolgáltatód szerintem. TC-vel próbálod?


'Efrud' wrote on '2009-11-08:
Valamiért nem lehet megváltoztatni az attribútumot. Kérdezd meg a szolgáltatód szerintem. TC-vel próbálod?
Eddig mindig jó volt, a fotóblogomnak is ugyanazt az ftp progit használom, ugyanarról a gépről, és eddig ott minden ok volt.


TC kilőve, Mac-et használok :)