Vendégház/panzió/fogadó weboldalkészítés Wordpress-sel

Hello

Egy vendégháznak kéne csinálnom egy weboldal szerű valamit, és én a Wordpress-re gondoltam, mert azt nagyjából még tudom is szerkeszteni (az hogy miért engem kértek nem lényeg, család)

a baj ott kezdődik, hogy kéne egy téma amit el tudok kezdeni átszabni, csakhogy ez az alap theme nincs meg.

tehát ismertek valami ilyen jellegű témát? vagy valami ötlet/javaslat?

köszi előre is

Én igazából nem tudok de azt csinálnám, hogy fognám a sandboxot az alap színnek a barnát és a zöldet venném, fejlécnél egy slider betennék vagy egy featured content gallery plugint szép képekkel a panzióról. A többi meg alakulna is… De http://www.google.hu/search?hl=hu&q=hotel+wordpress+theme+&btnG=Keresés&meta=&aq=f&oq= vannak azért szép számmal, csak meg kell keresni a neked legmegfelelőbbet. :wink: De, ha jobban értesz hozzá akkor én azt mondom sanbox vagy thematic freamworkből indulj ki. Sokszor elég rossz más munkáját javitgatni. :slight_smile:

Letöltöttem a Cordobo Green Park theme-t, de amikor arra megyek a Megjelenésnél, hogy Szerkesztő, azt írja ki az új oldalon hogy a beállított sablon nem létezik :blink:

ez mi lehet?

illetve átállítottam az alap Wordpress által generált jelszót egyénire, de még mindig minden oldalon kiírja hogy nem akarom-e kicserélni :angry: ??

köszi

most kipróbáltam egy másik theme-mel is, és amikor a szerkesztőre megyek ugyanazt írja ki :mellow:

namost lezúztam az egészet, felnyomtam újra, de ugyanaz volt. ezért újra lezúztam, és felraktam angolul, most megy jól, aztán a 2.8.6-nál majd frissítek magyarra… :slight_smile:

mostmár csak az a baj, hogy amikor az ftp progival megakarom változtatni hogy írhatóak legyenek a fájlok hogy tudjam módosítani, ezt írja ki: “Could not change perms on new-golden-gray”

harrr :angry: :angry:

mi lehet a baj? :huh:

Valamiért nem lehet megváltoztatni az attribútumot. Kérdezd meg a szolgáltatód szerintem. TC-vel próbálod?

'Efrud' wrote on '2009-11-08:

Valamiért nem lehet megváltoztatni az attribútumot. Kérdezd meg a szolgáltatód szerintem. TC-vel próbálod?

Eddig mindig jó volt, a fotóblogomnak is ugyanazt az ftp progit használom, ugyanarról a gépről, és eddig ott minden ok volt.

TC kilőve, Mac-et használok :)