Véleményt

Szeretnem ha leírná pár ember a véleményét a témáról amit csináltam.

Nem tudom mennyire szokás ezt itt, de minden kritikát szívesen fogadok. Ez az első téma amit csináltam, 3 hónapot tanultam előtte, a téma 1 hónapig tartott.

http://fluzz.rubidium-style.com/

Teszteltem több böngészőben elméletileg nem jöhet elő semmilyen hiba. Szeretném eladni, tehát ingyenesen nem lesz hozzáférhető, de mielőtt ilyen irányba lépnék azért szeretném meghallgatni a véleményeket.

A téma teljesen Responsive.

Fizetős sablonhoz segítséget, csak anyagi ellenszolgáltatásért tudunk mi is adni.

Tehát fizetned kell az alábbiakért:

[*]Talált hibák

[*]Ötletek

[*]Vélemények

[/list]

Bocs...

Értem, ez egy korrekt válasz. :slight_smile:

Ha te vagy a fejlesztő akkor a themforesten már kaptál választ hogy mik a hibái.

Még mielőtt beküldöm gondoltam rákérdezek itt, de a themeforest -t fórumára is kiírom , ott nem kérnek pénzt egy véleményért. Amúgy nem arra gondoltam a forrásban hibát kéne keresni, hanem hogy milyen a téma összhatása.

Megnéztem a sablont, pár jelentős SEO-s problémát találtam benne. 5 perc böngészés után küldtem is neked egy kis listát, privát üzenetben és egy megjegyzést. :slight_smile: Lássátok, nem vagyok kőszívű. :smiley:

A themforesten láttam, hogy az általad említett sablonról már kértek véleményt egy hónapja. Ugye ott meg nem túl jókat mondtak.

Olyan emberek bírálták akiknek még egy témát sem sikerült eladnia, az ilyen emberek véleménye kevésbé mérvadó számomra.

Köszönöm syska :slight_smile:

'syska' wrote:

Fizetős sablonhoz segítséget, csak anyagi ellenszolgáltatásért tudunk mi is adni.

...

Bocs...

Jot nevettem ezen, mar meg ne haragudj, de szerinted nem nevetseges velemenyert penzt kerni? :)

Mellesleg ahogy latom 'naburus' csak velemenyt kert volna..

Szia!

Összességében nem lett rossz.

Amin én változtatnék:

1. Szerintem picik a betűk. Főleg a tartalmai részekre gondolok, amit olvasnék, hogy ha ekkora lenne, akkor nem olvasnám el. Most, hogy egyre öregebb vagyok, már nem rontanám a szemem vele. Tehát: ekkora betűkkel nehezen olvasható.

2. Picit a színek szürkék, az összhatás… Így egy kicsit “old” feelingje van, de egyébként így sem rossz. Sőt lehet, hogy van olyan téma, ahol még ez előny is.

3. Ha rákattintok a a Blog menüpontra, akkor a menü alatt a kis nyíl a főoldalon áll meg. Nem úgy lenne jobb, hogy mindig az aktuális menüpont alatt állna meg?

4. A social ikonok túl picikék és “életlenek”. Mondjuk lehetne picit nagyobb is. Vagy színesebbek? Lehet, egy kis szín nem is mutatna rosszul…

5. A search input mező, az nálam megtöri a fenti sávot, hogy ott mintha szakadás lenne. Lehet, ha magában a sávban benne lenne, akkor jobb lehetne… Vagy ha a legfelső sáv picit magasabb lenne, és akkor a social ikonok is nagyobban és jobb minőségben kerülhetnének oda.

Nekem kb. ennyi a véleményem, ám tényleg akkor derül ki, hogy jön be a népnek, ha élesben elkezded árulni.

Ám, a tehemforset -en árult sablonokról az a véleményem, hogy a legtöbb esetben nagyobb súlyt fektetnek a design-ra, meg animált menükre, slider-ekre, képek animált hover effektjére, mint a majdani tartami részek olvashatóságára. Bár így biztosan jobban eladhatóak.

Mindettől függetlenül kívánok jó munkát és sok-sok eladást.

Köszönöm a véleményt, hasznos volt. :slight_smile:

'Ziksz' wrote:

Jot nevettem ezen, mar meg ne haragudj, de szerinted nem nevetseges velemenyert penzt kerni? :)

Mellesleg ahogy latom 'naburus' csak velemenyt kert volna..

Tudod, az is nevetséges, hogy "részben konkurens" személyt segítsünk, hogy komolyabb ellenfél legyen. (Ezen mondat hosszas, több ágon hordozható gondolatot foglal magába. Aki a szakmában van, az tudja mire gondolok.)

Továbbá küldtem neki privátba egy kis listát és felajánlottam a segítségem, a sablon egy oldalamon történő ingyenes használatáért cserébe. Tehát segítettem jóindulatból, még ha nem is tartozok a legjobb arcok közé itt. ;) :D

Igen köszönöm a privát válasz, bár megjegyezném ha valaki nem “segít”, azzal nem tudja megakadályozni hogy komolyabb ellenfél legyek. De abban is biztos egyetértünk elég nagy az internet, pár ember ide vagy oda nem sokat számít. :slight_smile:

Több fórumon sok kritikát kaptam, már jobban átlátom mi az amire jobban kell figyelnem, szóval köszönöm mindenkinek a hozászolást.

[OFF] De, Naburus! Igenis számít minden egyes ember! „Minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad; a társadalmi különbségek csakis a közösség szempontjából való hasznosságon alapulnak.” :wink:

[/OFF]

'syska' wrote:

Tudod, az is nevetséges, hogy "részben konkurens" személyt segítsünk, hogy komolyabb ellenfél legyen. (Ezen mondat hosszas, több ágon hordozható gondolatot foglal magába. Aki a szakmában van, az tudja mire gondolok.)

Továbbá küldtem neki privátba egy kis listát és felajánlottam a segítségem, a sablon egy oldalamon történő ingyenes használatáért cserébe. Tehát segítettem jóindulatból, még ha nem is tartozok a legjobb arcok közé itt. ;) :D

Mar meg ne haragudj, de szerintem kisse el vagy tevedve, melyik szakmara gondolsz, ha szabad igy erdeklodnom? :)

A weboldal készítéshez, a grafikához, grafikából sablon készítéshez jelenthet konkurenciát. A megrendelő lehet megveszi ezt a sablont és nem téged bíz meg a készítéssel.

Mutass egy themeforest szintu oldalt, ami a te kezed altal keszult el, kerlek, mert ez a vizipipa blog eleg gyenge referencianak minosul. :slight_smile:

Kövezzetek meg!!! De szerintem 'Ziksz' és 'naburus' ugyan az a személy!

'Ziksz' wrote:

Mutass egy themeforest szintu oldalt, ami a te kezed altal keszult el, kerlek, mert ez a vizipipa blog eleg gyenge referencianak minosul. :)

Én általánosítottam. Én a sablonkészítést másként űzöm. Pontos igények listáját elégítem ki, nem pakolom tele scriptekkel, csilli-villi efektekkel. :) A grafikát szabom sablonná, de én csak egyszerűbb grafikákat tudok. Azokat mondjuk olcsón. Én SEO területen vagyok jártasabb.

(Lásd visszatérva a referenciára, Efrud tagunk azoknál jobb, funkciógazdagabb megjelenéseket csinál, plus mondhatnék még pár tagot... Nekik negatív hatással van az üzletre az ilyesmi, így jogos a felvetés: Miért támogassák? Én privát üzenetben küldtem pár nagyobb hibáról egy listát. ;) )

Tehát nem referenciát kell kérni, hanem belátni, hogy bizony van valami abban amit mondtam, mégha nem is önös érdekből is.

Nem ugyanaz a személy , ketten csináljuk a témát, Ziksz a designt, én a kódot. Ö nem annyira diplomatikus mint én, elmondta a véleményét, tudom nem szokás ezen a fórumon ez a stílus, de én mindenkinek hagyom hogy elmondja amit szeretne. Nem akartam hogy ebbe az irányba induljon el a beszélgetés de most már nincs mit tenni.

A továbbiakban inkább a themeforest fórumát fogom használni a hasonló kellemetlenségek elkerülése véget, mindenki jó wordpress -ezést kívánok.