Véleményezés

Sziasztok!

Lelkes amatőrként az első oldalam készítem a WP-vel.

Ez egy szakmai weboldal, gipszkartonosként mutatnám be magam a nagyközönségnek. Mindennel készen vagyok igazából már csak azt szeretném ha lenne egy olyan lehetőség az oldalon ahol a kuncsaftjaim elmondhatnák milyen munkát végeztem. Sajnos annyira sok a bővítmény, hogy nem ismerem ki magam rendesen és az angol tudásom is hiányos ezért kérnék segítséget, hogy ti milyen bővítményt használnátok erre?

A lényeg az lenne, hogy ne tudja minden jötment tele trollkodni tehát regisztráció kellene a hozzászóláshoz és minden hozzászólást az oldalon megjelenés előtt mailben engedélyezném.

Nem tudom van-e ilyen jó valami hasonló is csak egyszerű legyen és magyar és nem tolsó sorban kompatibilis a Motif nevű ingyenes sablonommal.

És lenne még egy nem ide tartozó, de fontos kérdésem!

Hogyan tudom az elkészült weboldalt nyilvánossá tenni? ( Ne nevessetek! :smiley: ) Keresem már egy ideje de az istennek nem jövök rá…

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv: Gergely

Persze csak le kellett írnom és meg is oldodott a veboldalam nyilvánossá tétele.

A gond ott volt, hogy két böngészőt használok és mindkettőben 1-1 weboldalt szerkesztek, nem tudom hogy ez-e vagy valami más gond miatt de nem tudták a böngészők megnyitni az oldalakat, de most megnéztem egy másik gépről és fent van!

http://www.gipszkarton-szerelo.hu/

Ha valaki kiváncsi lenne rá.

Arra, hogy a meta keresőnek mi értelme van, tud nekem valaki válaszolni?

És, hogy a naptár miért ilyen béna és van-e esetleg profibb ami használható is?

Mert megakadt ott ahol beállítottam… Nem lenne rossz egy olyan naptár ahol a foglaltságomat tudnám jelezni. Valaki tud eseleg olyat?