véleményem a közösségről

nah szóval:

Én úgy gondoltam, hogy ez a fórum azért van, hogy ha elakad valaki, akkor feltehesse a kérdését, és arra segítséget kaphasson. Már többször is csalódnom kellett a fórumozók hozzáállásában, de ma részemről betelt a pohár. Feltettem egy kérdést, mert nem találtam rá a választ még a barátomnál a guglinál sem, így gondoltam majd itt segítenek. De nem így lett, charlie is nekem ugrott, hogy mért nem írom be amit keresek a nyomorult keresőbe. Hát köszi, tényleg. Pont erre nem számítottam. Na mind1, mondom nem ez volt az első eset, így itt hagyom ezt az egész fórumot, megleszek nélkületek is:D.

ja és charlie: aztán rájöttem a hibára, de köszi a kimerítő és segítőkész válaszodat:Dsziasztok

Nézd én vettem a fáradságod és beírtam a hibád a keresőbe és csak 100000 megoldást találtam a wp localhostos telepítésétől kezdve ezer más gondig. Nem te vagy az oka hogy egyesek így kiakadnak ezen, hanem mert ez tömegjelenség (sajnos).

egyébként pont ez a hiba tényleg lassan tucatszor szerepel már ebben a fórumban megoldással együtt…:rolleyes:

de mint már mondtam, ez már az utolsó csepp volt a pohárban és betelt (már sokszor tapasztaltam ilyet)

Kicsi a poharad és alacsony a tűrőképességed. De te is be szólogattál sok mindenkinek, köztük nekem is, most mondjam akkor hogy utálom a közösséget mert kaptam egyszerkétszer hideget és meleget is?

:slight_smile: Picit lehetne türelmesebb, megértőbb mindenki és akkor nincs probléma. Sajnos az élet nem ilyen… de attól ez a fórum még lehet.Danielray, kérlek, ha nem megfelelőnek érzed a fórumozók segítségnyújtását, akkor kitalálhatod magadtól is ezeket a dolgokat. Itt senkit nem fizetnek azért, hogy segítsen, senkinek nem kötelező itt írnia. Így bármilyen segítséget is kapsz, azt köszönd meg.

Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, melyeket írtál, számomra az jön le, hogy iszonyatosan türelmetlen vagy. Bár másoktól elvárod, hogy mindig kinyalják a fenekedet, viszont magaddal szemben nincsenek ilyen elvárásaid, te megüthetsz bármilyen stílust másokkal szemben és az teljesen rendben is van. Előbb gondolkodj el azon, hogy miért váltasz ki emberekből ellenszenvet…Mint mondtam, nem kötelező itt lennie senkinek, viszont a nyugalmat szeretnénk megőrizni. Kérlek a jövőben inkább ne írj ebbe a fórumba…ui.

Ismered a viccet, amikor egy ember azt hallja a rádióban, hogy egy őrült szembe megy a forgalommal, döbbenten felkiált, hogy nem egy, hanem az összes…

“Itt senkit nem fizetnek azért, hogy segítsen, senkinek nem kötelező itt írnia. Így bármilyen segítséget is kapsz, azt köszönd meg.”Megköszöntem.

Ezt most nem annyira értem mi akart lenni!? :slight_smile:

Szivesen

Mit nem értessz ? Efrud . :-o

Már értem csak a tegnap estém elég nehéz volt és úgy látszik a felfogásom se volt a toppon. :slight_smile:

Akkor ( mostmár ) mi az amit értessz?

Hát azt hogy köszönöd vagyis köszönted a segítséget, ha jól értem. :slight_smile:

igen :smiley:

kedves danielray ezért fölösleges elhagyni az oldalt ha problémán van akkor felteszem illetve rákeresek az adott dologra hogy volt-e róla szó az oldalon ha volt akkor oda teszem fel a kérdést vagy google megmondja. milyen operációs rendszeren milyen szoftverekkel nem sikerült beüzemelni nem bántásként kérdezem csak érdekel mert hát ha tudok segíteni illetve más is segíteni a problémádon. én jól érzem magam itt a közösségben még akkor is ha senki vagyok itt. :slight_smile: én még nem nagyon tudom megmondani hogy mennyit segítettem itt szerintem elég keveset. kicsit legyél türelmes ha válaszolnak egy kérdésedre akkor kapsz értesítőt hogy van válasz mi a válasz és ki válaszolt rá. ezért elmenni innen felesleges.mindenki úgy segít ahogy tud és az ideje engedi. mivel ez nem egy pénzbe kerülő szoftver vagy valami. nem szeretném ha az ilyen dolgok miatt olyan lenne mint az ubuntu.hu.

én is elég új vagyok itt és nem csapok hisztit amiatt hogy nem segítenek itt én minden tagot tisztelek aki itt van az oldalon és segíti a másikat …stb.kicsit legyél toleráns és megértő az itteni tagokkal én is az vagyok.

Haliho!

@blackbird: a post 2008 dec-i. A srác már elég rég nem hallatott magáról, szóval ilyen tekintetben tárgytalan a dolog. A hozzászólásodban megmutatkozó szándékot viszont tisztelem és becsülöm. Belőlem lassacskán cseppenként kiszívták a türelmet és egyre inkább kihoznak a béketűrésből.

Ahhoz, hogy ‘senki vagyok itt’ csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a “csatlakozott” ill. a “hozzászólás” feliratok utáni szám adja meg -szerintem- hogy ki mit ér. Ez egy fórum. Rengeteg féle ember fordul meg itt. Én egyre kevesebbekkel értek szót. Remélem neked jobban megy. Sok sikert hozzá!


'danielray' wrote on '2009-07-09:
de mint már mondtam, ez már az utolsó csepp volt a pohárban és betelt (már sokszor tapasztaltam ilyet)
Nem ma volt. ;)

“véleményem a közösségről” hogy jó. közösségnek. no more comment :slight_smile:

A továbbiakban még nyugisabb lesz, mivel szept7-i dátummal nekem az egyetemi pörgés újra kezdetét vette és idén jóval inkább tervezem bedobni magam… Szóval hajrá WP userek, hajrá WP fejlesztők! további kellemes és nyugalmas kérdés-válaszok tömkelegét kívánom mindenkinek. Meg azt, hogy mindenki annyit tanulhasson amennyi csak belefér a fejébe :).

Ne feledjétek:

“Ide egymástól tanulni járunk”.

Szóval azért ez a ‘kis’ off, mert most kis időre megszűnök itt lenni. Hogy mi értelme ezen postnak? csak annyi, hogy ha bárkinek óhaja-sóhaja-base64dekódolnivalója stbstb van akkor megtalál mailben ill. itt a fórumon pü formájában mivel azt is megkapom mailben…

@Győző: a jó rég megígért cikk kb 70%ban, van egy másik is az meg kb 90%on áll lassan majd publikálom őket.

Szép reggelt-napot-estét kinek mikor-hogy-éppen-mit.

Sziasztok!