Meg tudja valaki mondani, hol a hiba? Miért nem enged hozzászólni, ha be vagyok jelentkezve?
Linkjeim
Ez a sablon, ha a "logged in blbla részre kattintok, csak az adataimat tudom állítani. Miért nem tudok hozzászólni? Kipróbálná valaki, hogy nála is fennáll-e ez a hiba? Köszi.
Talán azért, mert ez egy több mint 3 éves sablon, még a 2.61-es verzióig tesztelt. Próbáld ki, hogy a legújabb wp alapsablonával is ez a helyzet?
Értem. Hát ez nem jó. És ezt a sablont semmilyen úton nem tudom rávenni, hogy jól működjön? Vagy nagyon bonyolult lenne?
Örülök, hogy érted, de látom; mégsem érted. Rá lehet venni a sablonodat, csak fogjál meg egy captcha-bővítményt, és próbáld ki. Mondjuk úgy, hogy követed a leírásában található lépéseket…
Értem a captchat értem, nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy ha be vagyok jelentkezve (Logged in as), akkor egyszerűen nem ajánlja fel a hozzászólás elküldése gombot ez a sablon. Nem tudok hozzászólni adminként. Belülről persze igen, ha megkeresem az adott hozzászólást, és ott válaszolok, de hát ez mondjuk elég körülményes megoldás ha már mondjuk van 200 bejegyzésem.