Vega sablon header kép

Sziasztok!



Gondjaim akadtak a fejrész kép beállításánál.

A Vega nevezetű sablont használom, ahol lehetőség van feltölteni képeket, amit automatikusan beállít fejrésznek, tehát semmiféle programozási tudás nem kell, egyszerűen csak rá kell kattintani a kívánt képre.

A problémái a következők: Feltöltés után, a a kép teljesen á lett méretezve, annak ellenére, hogy a szabvány 1920x600-as méretet használtam. A színek is megváltoztak, a kép élénkebb lett és homályosabb. Ha ne a főoldalon vagyok, akkor a fejrész képe teljesen kivehetetlen, annyira rá van közelítve és le van vágva.



Hogyan tudnám megoldani, hogy a feltöltött kép mérete és minősége ne változzon? Szeretném, ha a kép megfelelően igazodna és teljes egészében megjelenne.



Szerk: Érdekes módon mobilon teljesen jól illeszkedik és teljes egészében megjelenik a kép, viszont, ha böngészőről nézem, akkor csak a header közepét jeleníti meg, mintha rosszul lenne kivágva.

Erről a sablonról van szó? http://themes.themegoods2.com/?theme=Vega

Vagy erről? https://srd.wordpress.org/themes/vega/



Ha adsz egy elérési címet a honlapodhoz, talán könnyebb helyzetben lesz a segíteni szándékozó. :wink:

A második esetben itt olvashatsz a dokumentációban a fejrész képről: https://www.lyrathemes.com/documentation/vega.pdf



A dokumentáció ugyan nem említ méreteket, de az kiolvasható, hogy többféle beállítási és elrendezési lehetőség van, és a képet átméretezi a sablon, valamint parallax effectet tesz rá.