Védett oldal

Sziasztok!Szeretnék a honlapomon belül egy olyan oldalt készíteni ahova felteszek dokumentumokat - közgyűlési jegyzőkönyveket, alapító okiratot stb - amiket le lehet tölteni, vagy a honlapon belül el lehet olvasni, de magát az oldalt csak belépést után lehet látni, és a dokumentumokat is csak ez után lehet letölteni.

Tudnátok abban segíteni, hogy melyik pluginnal tudom ezt megoldani?Előre is köszönöm a segítséget.


https://wordpress.org/plugins/wp-downloadmanager/

Szia,Köszi a választ de ez nem az amit én keresek. Én olyat szeretnék, hogy az adott oldalra, csak az adott felhasználó léphet be, vagyis, ha a menübe valaki rákattint az adott ikonra, akkor feljön egy ablak ahova beírja az e-mail címét és a jelszívát és utána látja csak az oldalt. Ott van több dokumentum pdf-ben amit le tud tölteni.Megoldható ez valamilyen bővítménnyel?

https://wordpress.org/plugins/wp-members/

Amit Samli említett bővítményt, azt lehet érdemes használni a wp-members mellett, mert ha beállítod, hogy ki mit láthat, akkor aki tag, láthatja a letölthető fájlok URL-jét, alapból. (Az url ismeretében meg bárki letöltheti, akinek azt tovább küldik, például. A download manager ezt az URL-t elfedi. Nem tudható meg a fájl URL-je még annak sem, aki tag!) Ilyen “fontosabb” fájloknál én használnám.