Sziasztok!
Adott egy weboldal.
Szeretnék rá egy olyan oldalt, ahol a cég alkalmazottai jelszóval elérhetnek egy adatbázist.
Gondolok is arra, hogy a cég készleteit szeretnék kezelni.
Új eszközöket felvinni, adatait módosítani, törölni a rendszerből.
Lényegében egy kis készletnyilvántartó részt szeretnék kialakítani illetve kezelni milyen folyamatokat, munkákat hajtottak végre az elmúlt időszakba.
Persze ha van valami jobb ötlet mivel lehet ez megoldani online-n azt is szívesen fogadom.
A fontos, hogy bárhonnan elérhető legyen, így bármikor kezelni lehessen az adatbázist.
A tökéletes az lenne, hogy akár okostelefonról (iPhone) is el lehessen érni és ezen keresztül is lehessen adatokat kezelni.
(például bejött egy megrendelés, meg kell nézni van e a raktárban olyan eszköz ami után érdeklődnek és ha igen akkor mennyibe kerül.
Amatőr szinten megy az sql és a delphi de utóbbinál a webes programozás már nem sajnos, ezért gondoltam arra, hogy wordpress-ben egy plug-in ki tudna segíteni ilyen téren.
Legvégső esetben egy google megosztott dokumentumok rész fog kihúzni a csávából, de közel sem elég elegánsan.
A segítségeket előre is köszönöm!
Attila
Találtam egész jó megoldást.
A google-nak van egy nagyon jó kérdőív szerkesztője vagy mije
mely táblázatba menti a felvitt adatokat és ez egy ügyes html utasítással beemelhető bármilyen oldalra.
Egyelőre csak ajánlani tudom mindenkinek