Sziasztok, van olyan plugin, amivel ilyen teszteket, kérdőiveket lehet csinálni, amit a válaszoknak megfelelően ad vissza valami eredményt. Mint az önismereti tesztek, ilyesmik.
Tenksz.
Megtaláltam, de nem értem:
http://kanslozebagger.org/wbquiz
Nem valami user friendly megoldás, de jó lenne… ha működésre tudnám bírni
“Using wbQuiz is easy, just follow the steps below to get you started in no time”
Hmm…
Valaki?
Alapjáratban én elindítottam… mindenek előtt van egy gépelési hiba a wb_quiz.php file-ban, és attól a kód egy része nem működ:
37. sor - Some functions used by the php wb_quiz() templatetag.
Szedd ki a izéket abból a sorból!
A másik buktató (utálom az ilyen pluginokat!!!) hogy a letöltött csomagból a ‘plugins’ subfolderbe bújtatott két fájlot át kell rakni a WP saját wp-content/plugins folderbe!
Utána csinálj egy Page template-et, én a Loop helyébe csak annyit tettem, hogy
- majd ezt a templatet használva alkottam egy új oldalt (Page). Voila

Ha jól értem, amit a szerző zavarosan próbál elmagyarázni az instrukciókban, az az, hogy a kapott wb_quiz_questions.php alapján lehet gyártani hasonló “questions” fájlokat, amiket valahova elhelyezel a serveren, és akkor a következő Quiz Page megalkotásánál a Custom Field herkentyűket használva irányítod az oldalad a “kvescsön” fájlhoz…
Hú, köszönöm… utánanézek, hátha mg tudom oldani. Nem ijedek meg némi kódtól, de messze nem vagyok egy php géniusz sem, a theloop.php így rémisztget: very gentle piece, be careful… nem csoda ha megfagy a hátamban az ütő 
Ezt pontosan hova írom?
Én csináltam egy külön Page template-et erre, pl.kviz.php… tetejére rakod amit köll egy Page template-hez, és a fenti kódot (ami tulképp a plugin “template tag-je”) beírtam a Loop helyére/helyett.
Template csinálás: http://codex.wordpress.org/Pages > Templates szekció
Igen a page-template már megvan, a teteje is meg minden… de van egy rejtély, velem mindig ilyenekek történnek: Ha ezt a bizonyos tamplete taget a ELÉ teszem, aminek ugye semmi értelme, akkor a fejlécem felett szépen megjelenik, amit szeretnék, ha a Loop helyére vagy bárhova máshova illesztem be, akkor ezt a baromságot kapom:
Warning: wb_quiz(plugins/wb_quiz_questions.php) [function.wb-quiz]: failed to open stream: No such file or directory in …
Hogy jó értem ezt a loop izét: a loop ezzel kezdődik
a vége meg ott van, hogy és minden ami e két sor közt van az kimegy onnan (?) és helyére megy a
A Looppal kapcsolatban minden helyes, amit írsz…
A hiba arról beszél, hogy a wb_quiz_questions.php file-t nem tetted a wp-content/plugins folderbe! Mondám fentebb, hogy mind a két fájlot odategyed… 
Hopp, tényleg, jól megkavart ez a kis okos plugin, de mostmán oké
. köszönöm Moshu!