Van ilyen?

Sziasztok, van olyan plugin, amivel ilyen teszteket, kérdőiveket lehet csinálni, amit a válaszoknak megfelelően ad vissza valami eredményt. Mint az önismereti tesztek, ilyesmik.

Tenksz.

Megtaláltam, de nem értem:

http://kanslozebagger.org/wbquiz

Nem valami user friendly megoldás, de jó lenne… ha működésre tudnám bírni

“Using wbQuiz is easy, just follow the steps below to get you started in no time”

Hmm…:slight_smile:

Valaki?

Alapjáratban én elindítottam… mindenek előtt van egy gépelési hiba a wb_quiz.php file-ban, és attól a kód egy része nem működ:

37. sor - Some functions used by the php wb_quiz() templatetag.

Szedd ki a izéket abból a sorból!

A másik buktató (utálom az ilyen pluginokat!!!) hogy a letöltött csomagból a ‘plugins’ subfolderbe bújtatott két fájlot át kell rakni a WP saját wp-content/plugins folderbe!

Utána csinálj egy Page template-et, én a Loop helyébe csak annyit tettem, hogy

• majd ezt a templatet használva alkottam egy új oldalt (Page). Voila :slight_smile:

Ha jól értem, amit a szerző zavarosan próbál elmagyarázni az instrukciókban, az az, hogy a kapott wb_quiz_questions.php alapján lehet gyártani hasonló “questions” fájlokat, amiket valahova elhelyezel a serveren, és akkor a következő Quiz Page megalkotásánál a Custom Field herkentyűket használva irányítod az oldalad a “kvescsön” fájlhoz…

Hú, köszönöm… utánanézek, hátha mg tudom oldani. Nem ijedek meg némi kódtól, de messze nem vagyok egy php géniusz sem, a theloop.php így rémisztget: very gentle piece, be careful… nem csoda ha megfagy a hátamban az ütő :slight_smile:

Ezt pontosan hova írom?

Én csináltam egy külön Page template-et erre, pl.kviz.php… tetejére rakod amit köll egy Page template-hez, és a fenti kódot (ami tulképp a plugin “template tag-je”) beírtam a Loop helyére/helyett.

Template csinálás: http://codex.wordpress.org/Pages > Templates szekció

Igen a page-template már megvan, a teteje is meg minden… de van egy rejtély, velem mindig ilyenekek történnek: Ha ezt a bizonyos tamplete taget a ELÉ teszem, aminek ugye semmi értelme, akkor a fejlécem felett szépen megjelenik, amit szeretnék, ha a Loop helyére vagy bárhova máshova illesztem be, akkor ezt a baromságot kapom:

Warning: wb_quiz(plugins/wb_quiz_questions.php) [function.wb-quiz]: failed to open stream: No such file or directory in …

Hogy jó értem ezt a loop izét: a loop ezzel kezdődik

a vége meg ott van, hogy és minden ami e két sor közt van az kimegy onnan (?) és helyére megy a

A Looppal kapcsolatban minden helyes, amit írsz…

A hiba arról beszél, hogy a wb_quiz_questions.php file-t nem tetted a wp-content/plugins folderbe! Mondám fentebb, hogy mind a két fájlot odategyed… :slight_smile:

Hopp, tényleg, jól megkavart ez a kis okos plugin, de mostmán oké

. köszönöm Moshu!