Van arra lehetőség, hogy ha egy sablont bekapcsoltam, az kikapcsoljam vagy inaktiváljam?

Sziasztok!

Wordpressen belül, Elementorral szerkesztettem az oldalt. Rendben volt minden, de most akadt egy kis probléma és ezért próbálkoztam a Wordpress könyvtárából sablon keresni, próbálgatni. Viszont, most bekapcsoltam egyet és nem találok opciót arra, hogy kikapcsoljam, csak más sablon bekapcsolásával válthatom le (legalábbis, úgy tűnik nekem), de nem szeretnék most semmilyen sablont sem használni, hanem sk. építeném az oldalt.

Köszi a segítséget!

Valamilyen sablonnak bekapcsolva kell lennie.

1 kedvelés

Köszi a választ, de alapjáraton van sk. felépített “sablon”, amit magam raktam össze, vagyis szektorról szektorra csináltam meg Elementor szerkeszővel a Wordpressen belül, tehát nem a hagyományos értelemben vett sablon. Viszont most, hogy bekapcsoltam egy Wordpress könyvtárban lévő sablont, nem ad mást lehetőséget a visszavoásra csak, ha egy újabb Wordpress sablonra állok át és befolyásolja a jelenlegi épített dizájnt is. Nekem az sk. sablon kellene csak, hogy legyen megint. Eddig csak az volt, nem volt semmilyen “előre gyártott” sablonom.

Megoldottam, köszönöm! :slight_smile:

Ha megosztod velünk, hogy hogyan oldottad meg, akkor mi is tanulhatunk belőle.

Az eredti kérdéshez a megoldás: vászonra állítottam a megjelenést, így a választott sablon menüsora eltűnt és tudtam építeni lépésről lépésre egy új oldalt.

Ehhez a problémához tartozó hiba:
Valószínű, hogy plugin frissítésből adódó probléma miatt írta ki az 500-as hibakódot a főoldal szerkesztőfelületén, vagyis nem engedte kifrissíteni a rendszer a módosításokat.
A Wordpress írt egy hibaüzenet mailt, amiben az Elementor php fájl egyik sorát jelölte meg hibásnak.
A forráskódban 404-es oldalbetöltési hibákat írt ki a rendszer.

Megkérdeztem nem egy webfejlesztőt, rendszergazdát, de rázták a fejüket, aztán beugrott, hogy valaki mondta, hogy frissítési összeférhetetlenségekből volt problémája.
Az aloldalaim jól működtek, így leszűrtem, hogy csak a főoldalon lehet valami olyan elem, ami nem tetszik a rendszernek, ezért újra építettem azt egy ÚJ oldalon, kihagyva a kritikusabbnak ítélt elemeket helyettesítve mással, a régi oldalt pedig a lomtárba küldtem.

1,5 napba telt, hogy újra raktam az egészet és egy kicsit “gagyibb” képváltót kellett beépítenem, de most rendben működik az egész.
Nem vagyok rendszergazda vagy webfejlesztő, de muszáj voltam mielőbb megoldani a problémát.
És a jó pap(né) is holtig tanul :slight_smile:

Régebben webfejlesztővel csináltattam magamnak két oldalt is, amihez csak neki volt hozzáférése, és heteket kellett várnom, hog egy-egy kisebb módosítást megcsináljon, ebből elegem lett és eldöntöttem, hogy magamnak rakok össze egy oldalt.
Azzal együtt, hogy adódik ilyen fajta probléma még mindig azt mondom, hogy megérte megcsinálnom! :slight_smile:

2 kedvelés