Változtatások a forráskódban

Sziasztok!

Több sablonnál tapasztalom, hogy a stíluslapon, illetve a forráskódban hiába írok át valamit, (akár közvetlenül a szerkesztőben beleírva, akár FTP keresztül feltöltve az új fájlokat, mindig az eredetit jeleníti meg. Hiába frissítem a betöltést, nem változik semmi.

Hogy lehet ezen változtatni?

A választ előre is köszönöm!

Pontosítom a problémát.

A változtatások csak akkor jelennek meg, ha a böngésző előzményeit törlöm. De ez azt is jelenti, hogy ha valamit módosítok például a stíluson egy már működő weblapnál, akkor nem az új változat jelenik meg a felhasználó böngészőjében, ha a weblapot már korábban is betöltötte a böngészője.

Nincs cache bővítmény telepítve?

Nincs cache bővítmény telepítve, mert nekem - egyelőre - ez túl bonyolult. De, próbálkozom. Van erre valami egyszerű ajánlat?

Köszönöm a választ

Melyik sablon? Nincs benne egyedi cache megoldás?

Nem egy profi sablonnal találkoztam, ami magát cache-eli a gyorsaság érdekében.

Köszönöm a választ!

A Pytheas sablonnál nem jelent meg értesítés a frissítésről, így nem tudtam frissíteni, mikor új verzió jelent meg. Töröltem a régi sablont (egy másik sablonnal ment ezalatt a weblap), majd újratelepítettem a Pytheas új verzióját. Az új verzió a korábban átírt stílusban jelent meg. A sablon szerkesztőjében viszont az újonnan telepített verzió fájljai voltak.

A Businessx sablonnál is azt tapasztalom, nem mindig jelenik meg a változtatás, amit a stíluslapon átírok. Feltelepítettem a W3 Total Cache bővítményt, de ezzel labilisan működik a rendszer, sokszor szétesnek az oldalak.