VALSAG.COM - minden a gazdasági válságról

Sziasztok!Szeretném megmutatni nektek új, és igazából WP-ben első komolyabb próbálkozásomat, a Válság.com-ot, ami elérhető itt: Gazdasági válságAhogy mondtam első komolyabb WP site-om, tehát a vélemények mellett javaslatokat is várok, hogyan miként lehetne jobb a lap.köszi,

Adrián

Szervusz Adrian!Tartalom tekintetében nem igazán tudok egyetérteni egy kizárólag negatív hangvételű megjelenéssel. Nem azért, mert nincs válság, hanem azért, mert ez inkább csak bulvár, mintsem szakmai. Ami egyébként egész jó.Amit nem értek: miért WordPress 2.5? Miért nem frissítesz a 2.6.2-re?A másik észrevételem: a hunglish használata. Ehhez a sablonhoz igazán illene komolyan, tartalom szerint módosított magyar nyelvet használni. Pl. dátumok, Feature, momentumok, Komment (!) - ez utóbbi különösen brrrr… :wink:

:slight_smile: nem a válság a lényeg, hanem, hogy sokan keresnek most erre. Nincs igazam? :slight_smile:

jól látod Laci :slight_smile:Győző! Az angol szövegeket próbálom átszerkeszteni. javarészt tiszta sor, de pl a dátum a sarokban sehogy sem sikerül :frowning:

Hali!Jó az oldal, csak az a baj, hogy egy jó darabig most rengeteg témád lesz majd.–> moderálva, nem a tárgyhoz tartozó hivatkozás miatt (FGY)


obelix wrote:

Hali!

Jó az oldal, csak az a baj, hogy egy jó darabig most rengeteg témád lesz majd.Ha mutatni akarod az oldalad akkor azt az aláírásodba tedd, mert akkor elkülönül a tartalomtól. mert az eddigi két hsz-ed eléggé komment spam gyanus.

Szia Adrián,

jó az oldalad - a láblécben a partnerek linket cseréld ki htp:-ről http:-re… (egy t kimaradt)

Nekem a kiemelet cikkek dobozai fix méretűnek tűnnek és ezért nálam pl kilóg a szöveg a dobozból. Az árfolyamok doboz is kilóg a designból. (jobbra)Amúgy rendben van az oldal, bár a témához nem tudok hozzászólni, annyit cikkeznek erről hogy bárhova esel be az internetenezt olvasod csak más szavakkal.