"Valami gond van a WordPress.org vagy ennek a kiszolgálónak a beállításaival. "

Üdvözletem…

A következő problámával találtam szemben magamat mint új felhasználója a wp-nek.

Tárhely: atw.hu

WP Versio: 3.4.1(hu)

Probléma:

Ha meg próbálok új sablonra, widgetre rá keresni a következő üzenetet kapom:

Quote:

Váratlan hiba történt. Valami gond van a WordPress.org vagy ennek a kiszolgálónak a beállításaival. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, írjunk a támogató fórumra.

Próbáljuk meg újra.

HA feltöltéses módszerrel próbálok sablont telepíteni pedig azt mondja hogy "cheating, uh?"

Nem igen van rá ötletem hol keressem a hiba forrását, talán valóban az atw.hu-val van a gond már a telepítés is kész katasztrófa volt...

Ötlete esetleg valakinek van?

Atw.hu -n meglehetősen szarul üzemelnek a WordPressek, így nem eröltetném ezt a tárhelyet, ha van lehetőséged használd máshol.

Köszönöm a tárhely ajánlásodat de jelenleg nem rendelkezem saját domain címmmel és saját keresettel sem hogy tudjak érte fizetni irritated.gif ezért probálok ingyenes tárhelyet találni. látama tárhely ingyen van de subdomaines regisztráció nem lehetséges irritated.gif

Elégé tapasztalom hogy atw-n nem a legjobb. jobb oldali sávban a twitter és facebook gombok nem müködnek illetve ha rendes oldal címet használom akkor nem tudok a vezérlő pultba se belépni.

Akit érdekel az edigi alkotásom: www.wow-psc-atw.hu

Esetleg ha valaki tudna ajánla subdomaines ingyenes tárhelyet amin 100%ban müködika wp azt meg köszöném.

Hm nem is tudtam hogy a tk ingyenes gyorsan a dot.tk oldalon be is regeltem. A host oldalon ami az aláírásodban van lehet kérnu még egy aktivációs emailt? mert véletlen hu helyet com ott irtam emailcím végére (rossz meg szokás)

Lazarevics köszönök mindent immáron az oldal www.wow-psc.tk oldalon lesz a továbbiakban meg tekinthető :slight_smile:

Jah igen és még ami pozitivum - minden cms telepitése és letörlése 1 - 1 kattintással meg van oldva! :smiley: -