Szép napot mindenkinek,
Olyan formot szeretnék készíteni, ami bekéri a Nevet, Lakcímet, E-mailt. Ezt adatbázisba menti, plusz adatbázisban még hozzáfűzi a regisztráció dátumát, és a regisztráló IP címét. Azért, hogy arról az IP-ről ne lehessen fals nevekkel regisztrálni.
És a küldés gomb, megnyomása után ezekből az adatokból a form alatt ki listáznám az utolsó 10 regisztráló, Nevét, Lakcímből csak a várost, és a dátumát a regisztrációnak.
Kérdésvajon a cformII alkalmas-e erre? Vagy csak e-mailt küld és adatbázisba nem ír? Az e-mail küldés nem baj végül.
Ha a cformII nem jó tudnátok ajánlani egy plugint a feladatra.
Köszike
Ibolya
A legutóbbi x regisztrált felhasználó kiiratása, oda, ahol szeretnéd megjeleníteni:
Code:
Legutóbb regisztráltak
- user_url.'">'.$username->user_nicename." ";
<?php
$usernames = $wpdb->get_results("SELECT user_nicename, user_url FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 5");
foreach ($usernames as $username) {
echo '
}
?>
Hasonló, csak avatarral:
Code:
- ' .get_avatar($username->comment_author_email, 45).'user_url.'">'.$username->user_nicename." ";
get_results("SELECT user_nicename, user_url FROM $wpdb->users ORDER BY ID DESC LIMIT 5");
foreach ($usernames as $username) {
echo '
}
?>
Ez a weblapra regisztráltakat írja ki, vagy nem?
Mert, amit szeretnék az ettől független, mint egyfajta aláírás gyűjtő működne.
Tehát egy szimpla látogató is beírhatja azt a pár kért adatot és bekerül a listába.
Valamint a formot nem az oldalsávba tenném, ezért gondoltam a cformII-re de, én még
csak úgy használtam, hogy e-mailban küldi nekem a kérdésekre a választ. Nem találtam
benne, vagy csak nem figyeltem ilyen kiíratási lehetőséget.
Szóval most nem tudom, már, hogy hol is tartok.
'Ibolya' wrote on '2010-07-17:
Olyan formot szeretnék készíteni, ami bekéri a Nevet, Lakcímet, E-mailt. Ezt adatbázisba menti, plusz adatbázisban még hozzáfűzi a regisztráció dátumát, és a regisztráló IP címét. Azért, hogy arról az IP-ről ne lehessen fals nevekkel regisztrálni.
Kedves Ibolya, te itt csak háromszor használtad a regisztráció, regisztráló, regisztrálni szavakat ...