Üzenőfal

Sziasztok

Keresek olyan üzenőfal bővítményt, amire az oldalra bejelentkezett felhasználók tudnának írni értelemszerűen az oldalra bejelentkezett nevükkel és magától frissülne, ha új üzenet érkezik.

Üdv,

Ezt egyszerüen bővítmény nélkül megoldhatod. Készítesz egy új oldalt és üresen hagyod a tartalom részt. Elnevezed Üzenőfal néven és az adott oldali hozzászólások lesznek az üzifali bejegyzések. Beállítod, hogy hozzászólni csak bejelentkezve lehessen és kész.

Ez mind igaz, de ettől nem lesz ajax frissítés.

Azért sem szeretnék új oldalt, mert az oldal jobb részén állandóan kint lenne az üzenőfal. Úgy meg nem látszana mindig.

Tegyél fel egy vendégkönyv bővítményt, oszt jó lesz. :slight_smile: (Újrafrissülés része kérdéses…)

Amúgy ennyi erővel valami chat is mehetne…

Egy megrendelőmnek hasonló kérdése volt kb. 2-3 hete. Végigpróbáltam minden üzemképesnek tűnő chat-et, wall-t. Vendégkönyv lett belőle.

A legígéretesebb, látszólag működő chat is lelassította az oldalt, tele lett a szerver beszorult procesekkel. Amit Kardiweb mondott, az a legegyszerűbb. Oldalsávba pedig kiteszed az oldal hozzászólásainak RSS-ét.

Akkor lehet az lesz, csak azt nem tudom hogy tudom kitenni az oldalsávba.