utólag miért nem lehet a közvetlen linkeket beállítani?

T. Társaság!Utólag miért nem lehet beállítani a közvetlen linkeket?Elfelejtettem az elején és most mikor már felépítettem az oldalt nem engedi, illetve engedi de akkor a főoldalon bármire kattintok érvénytelen linknek veszi…Megoldás esetleg?üdv.

Ha arra gondolsz, hogy mappaba telepitetted az oldalt de azt akarod, hogy a fo domain-ra mutasson , akkor azt igy kell csinalni:http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_DirectoryBar nem vagyok benne biztos de valoszinunek tartom, hogy itt is van mar a temarol 1-2 bejegyzes.

Tárhely? (ingyenes? fizetős? localhost?.htaccess engedélyezve van? létrejött a htaccess fájl?)

Ha egy kicsit bovebben leirnad hogy mit ertesz az alatt hogy nem engedi ? milyen uzenetet ad ? mert utolag is lehet barmikor frissiteni a rewrite dolgokat sot szinte minden futasnal nyom a wp egy rewrite flush-t de ha o nem is akkor valamelyik plugin biztos!

localhost-on csinálom, .htaccess van.Hibaüzenet:

Not FoundThe requested URL /weboldal/teszt-oldal/ was not found on this server.

de nem localhoston múlik máskor is estem ebbe a hibába már fizetős tárhelyen… csináltam újra… gondoltam most csak rákérdezek mi lehet mert most megint 2-3 nap munkám menne a kukába emiatt…


'balta' wrote:
Ha arra gondolsz, hogy mappaba telepitetted az oldalt de azt akarod, hogy a fo domain-ra mutasson , akkor azt igy kell csinalni:

http://codex.wordpre...s_Own_Directory

Bar nem vagyok benne biztos de valoszinunek tartom, hogy itt is van mar a temarol 1-2 bejegyzes.
Nem arra gondolok hanem erre:

A WordPress alaphelyzetben olyan linkeket használ, ahol egy kérdőjel után különböző azonosító számok szerepelnek, de lehetőség van ezeknek a hivatkozásoknak az egyéni ízlés szerinti átszabására is. Ezzel nem csak hogy esztétikusabbá tehető a cikkekre mutató link, de adott esetben könnyebben meg is jegyezhetőek.

Localhoston nem mindig engedni a csinos linkeket. Nekem se engedte…Amíg fel nem került az éles helyére az oldal.

Localhoston nem mindig szokott működni. Ne tőlem kérdezd a beállítását. Én nem terhelem magam ezzel a részletkérdéssel, amikor tárhelyen normálisan működik.

Ha fizetős tárhelyen nem működik, az gáz. Ha a tárhely beállításai, engedélyei nem egyeznek a wp által megkívánttal, akkor szokott előfordulni. A mod_rewrite engedélyezve van ott?

wamp alatt bal klikk a talcan->apache->apache modules->rewrite_modulemamp es xammp alatt is hasonlo lehet

megeloztetek :((((

Köszi, a [font=helvetica, arial, sans-serif:xw8ryz01]rewrite_module volt a ludas, most már ezt is tudom. Tenkjú! :)[/font:xw8ryz01]

Közvetlen linkek beállításai

Saját szerkezet: /%year%/%monthnum%/%day%/%category%/%postname%.phpEz jó beállítás? Egy működő oldalnál lehet változtatni, úgy hogy nem lesz hiba?pl. /%year%/%category%/%postname%/ erre?

Persze hogy lehet. Nem lesz hiba. Előtte azért nézd meg, hogy nem írásvédett-e a .htaccess fájlod.