UTC idő felülírása

Sziasztok!A Wordpress admin felületén a beállításoknál van egy ilyen, hogy UTC idő. A magyarországi idő ehhez képest +2 óra (jelenleg). Ezzel nem is volt gond sokáig, csakhogy ez az UTC idő (ami ugye mindig és mindenhol ugyanaz) nekem 2 órával kevesebbet mutat.

Írtam a tárhelyem adminjánnak, ő azt mondta a szerver órája jó, Apache-ben kell valamit állítani, majd megnézi… Majd…

Meg tudom változtatni valahol ezt az UTC időt a WP kódjában? Hozzátenni +2 órát? Mert most +4 órát állítottam be, hogy a rendes Mo-i időt lássam. Ám az offline blogszerkesztőmmel nem tudok rendesen publikálni. :frowning:Mért’ működik minden ingyenes oldalon jól, csak éppen azon nem, amiért fizetek?! Szóval, hol találhatom ezt a beállítást?Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!Üdvözlettel,

centrum

SZVSZ a tárhelyszolgáltato szerveren van rosszul beállítva az ora. Valoszinuleg nem UTC szerint, hanem helyi időre, mig az OS nem így tudja.

Hát igen. Egyszer már volt ilyen probléma, akkor helyrehozta, most nem tudom megint mit piszkált el. De okoskodni sem akarok, mert elvégre ő az okosabb, de hát látom, hogy nem jó, nekem ne mondja hogy a WP bugos. :stuck_out_tongue: