Feltettem az usersidebarpanel plugint. A bejelentkezés stb. szavakat átírtam benne magyarra, de az oldalon már nem jeleníti meg az ékezeteket. Egyébként az adott wp blogon mindenhol jók az ékezettek csak azoknál a szavaknál nem amelyek ehhez a pluginhoz tartoznak. Ez ügyben kérném a segítségeteket.
Továbbá van egy olyan hiba, hogy regisztrációnál nem fogadja el az ékezetet tartalmazó nevet. Azt a hiba üzenetet írja ki ékezetes felhasználói névre, hogy „Add meg a felhasználói nevet”
Esetleg regisztráció kezelésre tudtok jobb plugint? Amiben nincsenek ezek a hibák?
Esetleg ezt plugin nélkül valami alap wp kóddal meglehet oldani?
Szervusz BCS !
Azt ugyan nem árultad el, hogy mivel szerkesztetted át a plugint, de valószínüsítem, hogy a mentés nem utf8-ban történt.
Fuss neki mégegyszer, és erre ügyelj !

Nem fog ékezetes nevet elfogadni, a leírásban szerepel, hogy az angol abc-betűi, meg néhány karakter (pl. aláhúzás-jel).
Ugyanakkor, a saját profilnál már mód van bármilyen, tetszőleges név, karakter megjelenítésére is, csak ez az azonosító marad változtathatatlan.
A regisztráció kezelésére pedig több plugin létezik, javasolom pl. a Sabre, vagy a wp-openid, vagy a register plus pluginok valamelyikét, melyek jelentősen kibővítik a regisztráció lehetőségeit, megjelenését és - ami a legfontosabb - a biztonságát, és szépen skálázhatóak. Az ékezetkezelési kérdéseket nem változtatják, de a kéretlen regisztrációk spamok, férgek, robotok ellen hatékonyak.
Üdvözlettel:
vagy használd az ékezetes karakterek kódjait.
kugli megmondja melyiknek mi az…
kugli megmondja melyiknek mi az...
viszont akkor nem lesz valid az oldal... Inkább mondd meg milyen szerkesztőt használsz...(én notepad++al nyomulok..)
Ott mikor szerkesztesz egy file-t alapértelmezetten Ansi kódolású ezt a Formátum alatt át tudod állítani UTF-8ra.
Viszont ezt úgy érdemes csinálni, hogy kijelölöd a file egész tartalmát (ctrl a) kivágod (ctr x) átállítod a formátumot majd beilleszted (ctrl v) és mentesz. De sajna ezzel nincs vége mert sajna ilyenkor a fileod első 3 bite-ja átállítódik mint azt leírtam itt[url]A további lépés:
Tehát ezt a 3 bite-ot frhed-el (Hexa editor) eltávolítod és minden megy szépen ahogy kell
a progit le tudod tölteni itt:http://www.codeproject.com/KB/cpp/frhed.aspx
Remélem segít megoldani a problémát...
Mégegyszer: a 3bite a file kódolásának átállításakor változik, tehát minden mentett fileon egyszer végig kell így menni utána szerkeszthető egészséggel:)
emlekeim szerint en ezt hasznaltam es volt nekije egy language konyvtara amibe szepen belelehetett tenni a sajatnyelv.php -t siman az eredeti alapjan
szovegszerkeszto, UTF8 es hajra ((=
igen, ez volt a gond
nah, lassan egy éve raktam fel wp-t, eddig SENKI nem szólt, hogy ne lenne valid az oldalam (vagy senkit nem zavart), de kipróbálom amit mondasz, köszi hgrg!
jessz, ráadásul ingyenes… no nem mintha egyébként nem lenne gond… 
nagyon szívesen sajna én is jó sokat szívtam vele mire megtaláltam a megoldást… biztos le lehet rövidíteni az utat a megoldáshoz
(alapértelmezésnek UTF8at használjon vagy ilyesmi)