Usersidebarpanel plugin

Feltettem az usersidebarpanel plugint. A bejelentkezés stb. szavakat átírtam benne magyarra, de az oldalon már nem jeleníti meg az ékezeteket. Egyébként az adott wp blogon mindenhol jók az ékezettek csak azoknál a szavaknál nem amelyek ehhez a pluginhoz tartoznak. Ez ügyben kérném a segítségeteket.

Továbbá van egy olyan hiba, hogy regisztrációnál nem fogadja el az ékezetet tartalmazó nevet. Azt a hiba üzenetet írja ki ékezetes felhasználói névre, hogy „Add meg a felhasználói nevet”

Esetleg regisztráció kezelésre tudtok jobb plugint? Amiben nincsenek ezek a hibák?

Esetleg ezt plugin nélkül valami alap wp kóddal meglehet oldani?

Szervusz BCS !

Azt ugyan nem árultad el, hogy mivel szerkesztetted át a plugint, de valószínüsítem, hogy a mentés nem utf8-ban történt.

Fuss neki mégegyszer, és erre ügyelj ! :slight_smile: :frowning:

Nem fog ékezetes nevet elfogadni, a leírásban szerepel, hogy az angol abc-betűi, meg néhány karakter (pl. aláhúzás-jel).

Ugyanakkor, a saját profilnál már mód van bármilyen, tetszőleges név, karakter megjelenítésére is, csak ez az azonosító marad változtathatatlan.

A regisztráció kezelésére pedig több plugin létezik, javasolom pl. a Sabre, vagy a wp-openid, vagy a register plus pluginok valamelyikét, melyek jelentősen kibővítik a regisztráció lehetőségeit, megjelenését és - ami a legfontosabb - a biztonságát, és szépen skálázhatóak. Az ékezetkezelési kérdéseket nem változtatják, de a kéretlen regisztrációk spamok, férgek, robotok ellen hatékonyak.

Üdvözlettel:

vagy használd az ékezetes karakterek kódjait.

kugli megmondja melyiknek mi az…

mano wrote:

vagy használd az ékezetes karakterek kódjait.

kugli megmondja melyiknek mi az...

viszont akkor nem lesz valid az oldal... Inkább mondd meg milyen szerkesztőt használsz...(én notepad++al nyomulok..)

Ott mikor szerkesztesz egy file-t alapértelmezetten Ansi kódolású ezt a Formátum alatt át tudod állítani UTF-8ra.

Viszont ezt úgy érdemes csinálni, hogy kijelölöd a file egész tartalmát (ctrl a) kivágod (ctr x) átállítod a formátumot majd beilleszted (ctrl v) és mentesz. De sajna ezzel nincs vége mert sajna ilyenkor a fileod első 3 bite-ja átállítódik mint azt leírtam itt[url]A további lépés:

Tehát ezt a 3 bite-ot frhed-el (Hexa editor) eltávolítod és minden megy szépen ahogy kell

a progit le tudod tölteni itt:http://www.codeproject.com/KB/cpp/frhed.aspx

Remélem segít megoldani a problémát...

Mégegyszer: a 3bite a file kódolásának átállításakor változik, tehát minden mentett fileon egyszer végig kell így menni utána szerkeszthető egészséggel:)

emlekeim szerint en ezt hasznaltam es volt nekije egy language konyvtara amibe szepen belelehetett tenni a sajatnyelv.php -t siman az eredeti alapjan

szovegszerkeszto, UTF8 es hajra ((=

fgy_wp wrote:

a mentés nem utf8-ban történt.

igen, ez volt a gond

nah, lassan egy éve raktam fel wp-t, eddig SENKI nem szólt, hogy ne lenne valid az oldalam (vagy senkit nem zavart), de kipróbálom amit mondasz, köszi hgrg!

jessz, ráadásul ingyenes… no nem mintha egyébként nem lenne gond… :smiley:

nagyon szívesen sajna én is jó sokat szívtam vele mire megtaláltam a megoldást… biztos le lehet rövidíteni az utat a megoldáshoz smile.gif (alapértelmezésnek UTF8at használjon vagy ilyesmi)