Users Ultra Membership bővítmény telepítése után eltűnik az admin oldal

Sziasztok.Szeretnék használni egy jó felhasználók bővítményt amibe több mezőt is lehet megadni a felhasználók felületén. Mi egy online játékkal játszunk ( nem akarom reklámozni tankozunk ) és szeretném hogy a klán tagjai meg tudják adni a kedvenc típusait amivel játszanak. Ki szeretném bővíteni a mezőket pl olyanra hogy Taktikus, klánvezető és esetleg a játékban elért rangjai is megjelenjenek az adatlapján. erre találtam egy bővítményt ami jónak tűnhet. Viszont telepítés után az admin felület helyett csak egy üres fehér képernyő fogad. Az ftp-ről ha törlöm a bővítményt visszajön az admin felület. Mi okozhatja ezt és hogy tudnám korrigálni.A bővítmény neve ez lenne

Users Ultra Membership PluginKérlek segítsetek. Bosszantó hogy nem tudok rájönni.

Nem kompatibilis az aktuális WordPress verzióval, avagy hibás a bővítmény.

Akkor tudnál ajánlani egy olyan modult ami erre a célra amiket leírtam jó lenne? Köszönöm :slight_smile:

6 napja frissült a bővítmény, elvileg 4.5 kompatibilis. Feltettem, nem dőlt össze semmi. :slight_smile:Biztos, hogy a legfrissebb verziót tetted fel?Biztos, hogy felment rendesen? Próbáld meg FTP-n fektölteni.Kapcsolj alapsablonra; akkor is összedől? Ha nem, akkor a mostani sablonod a ludas.Kapcsold ki az Akismet kivételével az összes bővítmény, aztán tedd fel az Users Ultra Membership bővítményt, kapcsold be. Mi a helyzet? Ha nem rogyadozik, akkor valamelyik másik bővítménnyel veszekszik. Egyesével kapcsold vissza a bővítményeket, hogy lássad, melyik a ludas.

Az a baj hogy ha bekapcsolom és eltünik az admin felület akkor nem tudom kikapcsolni mert hát hol? Nincs admin lapom olyankor.

Bővítmény / Sablon kikapcsolás:FTP kapcsolaton keresztül a hibásnak vélt bővítményt/sablont átnevezed. (Pl.: wp-content/plugins/Users Ultra Membership --> /wp-content/plugins/Users Ultra Membership_kikapcs)