Users Ultra Membership bővítmény telepítése után eltűnik az admin oldal

Sziasztok.



Szeretnék használni egy jó felhasználók bővítményt amibe több mezőt is lehet megadni a felhasználók felületén. Mi egy online játékkal játszunk ( nem akarom reklámozni tankozunk ) és szeretném hogy a klán tagjai meg tudják adni a kedvenc típusait amivel játszanak. Ki szeretném bővíteni a mezőket pl olyanra hogy Taktikus, klánvezető és esetleg a játékban elért rangjai is megjelenjenek az adatlapján. erre találtam egy bővítményt ami jónak tűnhet. Viszont telepítés után az admin felület helyett csak egy üres fehér képernyő fogad. Az ftp-ről ha törlöm a bővítményt visszajön az admin felület. Mi okozhatja ezt és hogy tudnám korrigálni.



A bővítmény neve ez lenne

Users Ultra Membership Plugin



Kérlek segítsetek. Bosszantó hogy nem tudok rájönni.

Nem kompatibilis az aktuális WordPress verzióval, avagy hibás a bővítmény.

Akkor tudnál ajánlani egy olyan modult ami erre a célra amiket leírtam jó lenne? Köszönöm :slight_smile:

6 napja frissült a bővítmény, elvileg 4.5 kompatibilis. Feltettem, nem dőlt össze semmi. :slight_smile:



Biztos, hogy a legfrissebb verziót tetted fel?



Biztos, hogy felment rendesen? Próbáld meg FTP-n fektölteni.



Kapcsolj alapsablonra; akkor is összedől? Ha nem, akkor a mostani sablonod a ludas.



Kapcsold ki az Akismet kivételével az összes bővítmény, aztán tedd fel az Users Ultra Membership bővítményt, kapcsold be. Mi a helyzet? Ha nem rogyadozik, akkor valamelyik másik bővítménnyel veszekszik. Egyesével kapcsold vissza a bővítményeket, hogy lássad, melyik a ludas.

Az a baj hogy ha bekapcsolom és eltünik az admin felület akkor nem tudom kikapcsolni mert hát hol? Nincs admin lapom olyankor.

Bővítmény / Sablon kikapcsolás:



FTP kapcsolaton keresztül a hibásnak vélt bővítményt/sablont átnevezed. (Pl.: wp-content/plugins/Users Ultra Membership --> /wp-content/plugins/Users Ultra Membership_kikapcs)