Tisztelt fórumozók,
keresek egy bővítményt, amivel a regisztrált felhasználók tudnak beküldeni bejegyzéseket a blogra. Miután beküldték a bejegyzést, ez a bejegyzés moderációs sorba kerül, tehát a megjelenéshez szükséges, hogy én (az adminisztrátor) engedélyezze a bejegyzés megjelenését.
Érdeklődnék, hogy létezik-e ilyen bővítmény és ha igen, akkor honnan lehetne letölteni?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
toriad
http://wordpress.org/extend/plugins/tdo-mini-forms/
Egy kicsit kell vele szórakozni, de nekem bevált…
Åőő…minek ehhez külön plugin? A felhasználónak közreműködő jogosultságot adsz és akkor az admin felületen írhat bejegyzést,de csak engedélyezés után jelenik meg…
A laikusokat elriasztja, hogy egy admin felületen írjanak bejegyzést…ez a plugin viszont egy űrlapot ad nekik a blog megszokott felületén és ezt könnyebben emésztik…és még regisztrálni sem kell nekik…én használom…
pintyi… mivel toriad ezt írta: “amivel a regisztrált felhasználók tudnak beküldeni bejegyzéseket a blogra” azért mondtam azt, amit…arról nem is beszélve,hogy régen rossz,ha valakit a WP rendszere elriaszt…ez szerintem simán kifogás a lustaságra…arról nem is beszélve, hogy nem mindig bölcs dolog telepakolni 325352 db pluginnel az oldalt…
Balou megint jól szólott, támogatom.
Jogos…
Nekem szükséges volt…nagyon laikus felhasználóim vannak…
kezdődik már megint… - tiszta vicc…
- a látogató tudjon bejegyzést beküldeni, plugint keresek…
- lépjenek be az adminba és kész
lol, ez kész
el se hiszem.
na, erről ennyit…