Sziszasztok!
Következő lenne az igényem:
User profile-t szeretném megjeleníteni egy static page-en. Kiegészítésként mondom, hogy Cimy User Extra Fields-et is használok és természetesen az összes hozzáadott mezőt is szeretném kirakni. Illetve nem csak megjeleníteni hanem szerkeszteni is jó volna.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ugyan nem Page (mert az erre sem való), de ezt láttad-e?
http://codex.wordpress.org/Author_Templates
Mindenképpen javaslom az alul megadott “egyéb” forrásokat - ott van a java!
Kössz Moshu!
Nem igazán találtam olyat ami rajtam segítene. Nekem olyan kell ahol a felhasználó szerkesztheti a saját profile-ját, de nem a wp-admin/profile.php -n hanem frontenden!
De amúgy köszönöm, azért bukkantam némi infórmációra.
Továbbra is fennál a probléma. Az a gondom, hogy nekem a wp alap regisztrációs menetétől eltérő metódusra lenne szükségem. Leírom lépésekben:
- User regisztrál a frontendre kialakított regisztrációs form-on
- Megkapja a regisztrációs kódot e-mailben
- Visszatér a frontendre, bejelentkezik és egy általam megadott ‘page’ -re ugorjon. (melyre én már megcsináltam a user profil form-ot)
Ha erre van valakinek ötlete, hálás lennék nagyon a megoldástért!
Köszi előre is…
Közben megoldottam.
Nem kis vesződség volt vele mire az alap profile szerkesztőt és a Cimy User Extra field marhaságait kiszenvedtem frontendre. Nem beszélve arról, hogy minden egyes user profile update-kor redirect van az admin felületre… ezt most barkács módon oldottam meg, ha valaki tudja hogy a redirect-et miként lehet végleg eltörölni a föld színéről, kérem adjon egy tippet!