Hello mindenki.
Egy kapcsolatfelvételi rendszert egy kicsit átreformáltam úgy, hogy azzal a tagok híreket tudjanak beküldeni 1 képpel és 1 programmal. Ezt a részét megoldottam könnyen, de most elakadtam.
Ugyanis ha valaki küld egy cikket azt én szépen beküldöm, de sajnos nem tudom átállítani a szerző nevét. Tehát bármit csinálok, mindig az én nevemben jelenik meg a hír.
Tudnátok rá ötletet adni, hogy milyen plugint kellene használnom?
Ha közreműködőnek felviszed kézzel (te regizel egy új felhasználót, majd azután közreműködő jogot adsz neki), majd azután írod a cikket (vagy módosítod), akkor már ki tudod választani szerzőnek ezt a nevet (vagy becenevét).
Elég fapados, de elég egyszerű.
Máskülönben meg “Saját mezőnek” (custom field) lehetne még felvinni, de nem tudom mennyire szeretnél vele kísérletezni. Ha vállalkozó kedvű vagy, akkor meg lehetne kérdezni azt is, hogy “Saját mező” hogyan működik.
Vállalkozó kedvű vagyok, de ennek ellenért ismerem már a Saját mezőt. Igazából a fapados megoldás annyira nem jön be.
Ha saját mezőben birizgálok, akkor azzal annyit el tudok érni hogy a tartalom területén belül valahol elhelyezem a nevét és a profiljára mutató linket. De én igazából annyit szeretnél elérni, hogy ne az legyen a főoldalon és a teljes nézetben, hogy írtra:Admin, hanem az, hogy írta:XYZ.
hitetlen második szava a megoldás, közreműködővé kell tenned valakit, hogy a szerzői listába bekerülhessen. ennyi.
Ha saját mezőben birizgálok, akkor azzal annyit el tudok érni hogy a tartalom területén belül valahol elhelyezem a nevét és a profiljára mutató linket. De én igazából annyit szeretnél elérni, hogy ne az legyen a főoldalon és a teljes nézetben, hogy írtra:Admin, hanem az, hogy írta:XYZ.
Na...., akkor meg mi a gond?
Ãrta: xy kitörlöd a php kódból, (ez ott van benne minden sablon oldaladban, ezt nem találod?), és a tartalomba (vagy helyébe) teszed a saját mezőt.
Vagy Címkézed az user nevén..., de mondjuk egyik megoldással sem lesz valaki valóban igazi közreműködő, ez mondjuk érthető, hiszen ez biztonsági rés lehetne... de listázni Címkézéssel fogod tudni, vagy saját mezővel (és később az egyedi saját mezős postokat is ki lehet valahol másutt listáztatni stb.stb... akármilyen szempont alapján)
Ha valódi közreműködőnek akarod, akkor fel kell hogy vidd kézzel (regisztrálással) - ezt én is így csinálom.
Még olyan van, hogy shortcode, így valahogy: http://efrud.hu/rovidkod-szoveges-widgetbe/ de hát nem is tudom, ezzel utólag hogy listáztatod ki, az író összes írását.
Ugye, hogy a legjobb a regisztrálás trükk? :) Amúgy is, rengeteg sok más olyan "közösségi" plugin van, amivel később ezt meg azt tudsz adni a közreműködőnek (egyedi leírásokat, képeket, avatart meg ezer egy más dolgot)
rolescoper 
csak a módosítások idejére érdemes bekapcsolni, ha még nem használtad készíts backupot!