Sziasztok.
Egy olyan űrlap kezelő kellene amivel egyszerűbb űrlapokat tudok kitenni de az érkező vendégeknek nem kell hozzáférni a wp-admin könyvtárhoz.
Hosszas válogatás után feltettem a calderát, ami marha jónak néz ki. Megcsináltam, beállítottam…
Kitettem a lapomra…
Aztán csak lestem mert nem lehet kitölteni…
Miért?
A elmúlt hetek alatt szénné támadták a lapom. Ezért a wp-admin könyvtárat védetté nyilvánítottam. Egyrészt alapból csak szerverjelszóval lehet belenézni, másrészt csak egy IP tartományból látszik. Vagyis védem .htaccess-el és külön jelszóval.
Persze én nem vettem észre ezt a hibát mert én be voltam jelentkezve próbakor a szerverre (nem a wordpressbe mert onnan kijelentkeztem) és az IP tartományom is megfelelő volt.
Igen ám, de a kedves és csini caldera is igényli a működéshez a wp-admin könyvtárat.
Szóval ez sakk-matt.
Van olyan megoldás/űrlap ami nem igényel wp-admin könyvtárat?
Vagy CSAK az van, hogy nekem kell írni egy űrlapkezelőt hozzá. ezt kihagyná mert sürget az idő, de ha kell beleteszek 1-2 éjszakát.
Üdv
Zsolt
Szia!
Törölt wp-admin könyvtár mellett is működik a caldera -plugin. (Felhasználói oldalon, kipróbáltam) A wp-includes-ben van olyan fájl amit ajax-al hív a bővítmény. Azt a mappát is blokkolod?
Próbáld ki a cloudfare-t is, abban van ddos védelem, az ingyenes verzióban is:
https://www.cloudflare.com/plans
Nálad az lehet a gond, hogy túlzottan korlátozod a mappák elérhetőségét, de annyira, hogy már a wp működését korlátozza.