űrlap formba fájl feltöltése mező

űrlapküldő formba szeretnék fájl feltöltése mezőt beletenni (ez még menni szokott) és utána elérni, hogy a feltöltött fájlokat e-mailben vagy az adatbázisba (mindkettő lenne jó) elküldje.Odig szoktam eljutni, hogy a honlapon ki is lehet tallózni a fájlt, innentől elakadok.Elsősorban MM forms-sal vagy Contact form 7-tel szeretném ezt kivitelezni.Milyen kódot írjak és hova?Köszönöm a válaszokat!Egyéb infó: CformsII-t kizárhatjuk. Próbáltam. Jelenleg nem elérhető a wp plugin letöltőből. Honlapjukról letöltöttem, a 10,5 verziót, a kiegészítéseket. Ha feltettem a honlap alján hiba az oldalon sárga háromszög. A legegyszerűbb űrlapot se küldi el. Feltettem egy korábbi, 10,4-es verziót. Problem ugyanaz.MM Forms-sal minden más űrlapot tudok, ezt a mezőt is beveszi, csak arra nem jöttem még rá, hogy lehetne elérni, hogy elküldje nekem a fájlt. Honlapjukon erről nincs infó. Ha beteszem a fájlletöltés mezőt, nem küldi el az űrlapot.Contact form 7-tel szintén tudok minden más űrlapot készíteni, az mm formsra nagyon hasonlító plugin. Ha beteszem a fájlletöltés mezőt, nem küldi el az űrlapot.


'kiseva3 wrote:

Contact form 7-tel szintén tudok minden más űrlapot készíteni' date=' az mm formsra nagyon hasonlító plugin. Ha beteszem a fájlletöltés mezőt, nem küldi el az űrlapot.[/quote']

Én használom most is..., mennie kell annak.

Admin > Contact form 7 > jól ki van töltve az E-mail cím?


Mert ha igen akkor a levélküldőd nem lehet jó a szerveren beállítva..., ahhoz viszont már én sem értek. Alaptárhelyen, alapesetben mennie kell. Magyarán, ez esetben ha mégsem megy neked, akkor nem a WP-nem jó, vagy nem a Contact form 7 nem jó, hanem tárhelybeállítás nincs jól beállítva.

“Admin > Contact form 7 > jól ki van töltve az E-mail cím?”

Választ köszi. Email oké. Azt nem tudom, mit írjak be az “Üzenet törzse:” vagy egyéb helyre.Pl. "űrlaphoz: [select oldalak multiple include_blank “pizza” “kakaó” “vaj” “tej” “cukor” “sajt”] , levélhez üzenet törzse: [oldalak] - ez okés, elküldi a kiválasztott infókat, pl. tej és cukor.Ugyanígy elküld textareás, textes, checkboxos mezőket is.De ha pl. űrlaphoz : [file kep limit:512 filetypes:jpg|gif] és levélhez üzenet törzse [kep], akkor már nem jó. Mit és hova írjak, hogy a kép fájlokat elküldje e-mailben? (Csatoláshoz a [kep] berakva nem történik semmi)

Ne oda írd (Üzenet törzse)Hanem a bal oldalra:Csatolt fájlok:

Például: [file-586][file-257][file-851]Tehát a te esetben [kep], vagy [file kep] , próbáld ki melyik jó

Ne idézz fölöslegesen, mert megeszlek! :slight_smile:Szuper vagy, Isten áldjon! Ez így működik! [kep]Illetve csak majdnem teljes az öröm, mert kisakkoztam, hogy ha méret limitet teszek bele, akkor nem küldi el “Érvényesítési hiba. Kérem a mezők megerősítését és újra elfogadását!” hibaüzenetre hivatkozva.

Szerintem ez programhiba.Viszont Te adtad a reményt, hogy működik ez, csak eröltetni kell :slight_smile: Köszi

Sziasztok!Contact Form 7 bővítményt telepítettem magam is WP2.8.2-re. Meg is jelenik szépen az adminban, hurrá.

Hozzáadás után nyomok egy Mentést, ki is írja, hogy “Kapcsolat űrlap létrehozva.”

Majd mégsincs sehol… pedig nem jönne rosszul pl. egy beillesztőkód. :slight_smile:

Valaki??

köszi

A lap tetején, egy sötétbarna sávban van az a kód, amire rá kell kattintani, aztán copy paste-tel bele a kívánt bejegyzésbe/oldalba. :slight_smile:

Ó bárcsak jönne az a barna csík. :slight_smile:Nekem inkább olyan érzésem van, mintha nem hozná létre az űrlapot, bármennyire is azt mondja, hogy “létrehozva”. Gondolom a Contact Form ablakban látnom kellene.

telepítsd újra…

már csak “mégújrább” tudom, de kipróbálom…

OK nem megy hmm

Egyéb javaslat?

Contact Form 7 hanyas verzió?

Segítenék…, de nekem ennél a problémánál látnom kellene mi és miért nem megy…

2.0-ás verzió.

Jól gondolom, hogy a bal oldali oszlopban megjelenő CF7 ablakban meg kellene jelenni a már létrehozott űrlap(ok)nak? Mert nálam ez nem történik meg. Létrehozhatok 23-at is, sehol nem marad nyoma.(Közben próbálkozom más bővítményekkel is, ha összejön vlmelyik szólok.)

tuti te hibázol wgw

hja, tuti, olvasd el figyelmesen a használati útmutatót.eleve rossz helyen keresed a kódot.

a kód ott van, ahol létrehozol/szerkesztesz formot!

Igen, biztosan a szemem előtt van a megoldás, ez bosszant a leginkább.Ez nálam nem jön létre: http://ideasilo.files.wordpress.com/2008/03/faqimg1.png

szerintem wgw, oda neked kell manuálisan átmásolnod a “generált” “kódokat”

Az előzőekben mellékelt png-ben azt látom, hogy van egy létrejött “My first contact form” és mellette egy “add new”.

Nálam nem jön létre mentés után a “My first contact form” (vagy ahogy elnevezem).(…de már kezdem kellemetlenül érezni magam, találtam másikat, csak az meg Firefox alatt szétesik.) :slight_smile:

wgw.De hát az első, már létrehozott formot is használhatod - újat akkor kell hozzáadni, ha az elsőt már más célra használod… - magyarán: ezek szerint az első form már jó neked…, de most egy további formot nem tudsz hozzáadni?

Tudom, hogy a válaszod nem…, csak érzékeltetni akartamTedd be ez egy oldalaba (bejegyzésbe): [contact-form 1 “Próba űrlap”]

mit mutat?

Jól látod, a válasz “nem”. :slight_smile:

Azért egy halvány próbát megejtettem (vannak néha csodák), de ezt írja: [contact-form 404 “Not Found”]